Başkan Şayir'in büyük başarısı
Gündem, 12 Mayıs 2022 14:50Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası tarihinde bir ilke ve görülmemiş bir başarıya imza attı.
Göreve geldiği günden bu yana Dilovası'nın köklü sorunlarının çözümü için canla başla çalışan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak Dilovası tarihinde büyük bir başarıya daha imza attı.
BELEDİYE ÜZERİNDE HACİZ KALMAYACAK
Başkan Şayir, önceki gün yapılan Dilovası Belediyesi meclis toplantısında yaptığı açıklama da Dilovası Belediyesi'nin kuruluşundan bu yana belediye üzerinde vatandaşlar ve kurumlar tarafından alacaklarına karşılık oluşan 2376 haciz dosyasının çözümü için başlattığı çalışmada sona gelindiğini belirterek yaklaşık 2226 tane haciz dosyasının kaldırıldığını, kalanların ise ödemelerinin yapıldığını üst yazılarının beklendiğini belirterek kısa sürede bir tek hacizli dosya kalmayacağını açıkladı.
DİLOVASI TARİHİNDE BİR İLK
Dilovası Belediyesi tarihinde bir ilke imza attıklarını belirten Başkan Şayir, "Dilovası Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana 2376 haciz dosyası vardı. Tabi bu haciz dosyaları hemen hemen yaptığımız ve yapacağımız her işlemde karşımıza çıkıyordu. Bizde bu sorunun çözümü için ve belediyenin çalışmalarının rahatlatılması için geçtiğimiz aylarda bir çalışma başlattık. Yaklaşık üç-dört ay içinde gelinen nokta da belediyemiz üzerinde ki hacizlerin çoğunu kaldırdık. Kalan yaklaşık 150 haciz dosyasının da ödemelerini yaptık ve hacizlerin kaldırılması için icra dairelerinden yazıların gelmesini bekliyoruz. İnşallah kısa sürede kalanlarında yazıları geldikten sonra bizde bundan sonraki çalışmalarımızı ve planlarımızı gönül rahatlığıyla daha rahat bir şekilde yapmış olacağız” dedi.
DİLOVASI'NIN CAZİBESİ ARTIYOR
Dilovası'nın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye devam edeceklerini belirten Başkan Şayir, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Dilovası'nın geleceği için ne gerekirse yapıyoruz. Yola çıkarken hedefimizi "Yükselen Şehir Dilovası" olarak belirledik. Çok şükür bu güne kadar çıktığımız her yolda, yaptığımız her işte Rabbim yolumuzu açtı. İnşallah bundan sonra da Dilovası'na değer devam katmaya edeceğiz. Sorunlar çözüldükçe kentimiz gelişiyor, cazibesi artıyor" ifadelerini kullandı.
Gündem, 12 Mayıs 2022 14:50
Yorumlar (0)
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
