Dilovası Meclisi toplandı
Gündem, 11 Mayıs 2022 10:36Dilovası Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında gerçekleşti.
Meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.Gündem öncesi durum değerlendirmesi yaparak meclis üyelerini bilgilendiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaptığı açıklama da “Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Ramazan Bayramımızı halkımızla birlikte bir araya gelerek kutladık.
19 BİN YARDIM KOLİSİ DAĞITTIK
Güzel bir dayanışma örneği sergilediğimiz Ramazan ayını Dilovası’na yakışır bir şekilde icra ettik.
Dilovası Belediyesi olarak; hiçbir ayrım yapmadan, ilçemizde ki her haneye ulaştırılmak üzere tüm halkımıza 19 bin adet ramazan kumanyası dağıttık. STK’larımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerimiz üzerinden de ayrıca bir çalışma yaptık. Sokak iftarlarının yerine bu şekilde yardımda bulunmak hem bizim için iyi oldu, hemde halkımız tarafından da büyük takdir gördü.
450 ÇOCUĞUMUZU SEVİNDİRDİK
Yine Dilovası Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay ile birlikte şehit ailelerimizle, özel gereksinimli çocuklarımız ve aileleriyle, sağlık çalışanlarımız ve aileleriyle, başarılı sporcularımız ve aileleriyle iftarda bir araya geldik. Ramazan bayramı öncesi ilçemizde ki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 450 çocuğumuzun bayramlıklarını alarak ve ihtiyaçlarını karşılayarak sevinçlerine ortak olduk.
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Dünya da ve ülkemizde yaşanan krize rağmen Dilovası Belediyesi olarak çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz. İlçemizde ışıklandırma çalışmaları yeni cadde ve sokaklarla devam edecek. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız programlanarak devam ediyor. Bazen kamu ihale kanunundan dolayı bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Onları da süreç içerisinde çözerek yolumuza devam edeceğiz.
5’İNCİ SINIFLARA TABLET MÜJDESİ
Örneğin; KİK’e takılan 5’inci sınıf öğrencilerimize tablet dağıtımımız biraz aksasa da önümüzdeki günlerde öğrencilerimizi sevindireceğiz ve 5. Sınıfların tamamına tablet bilgisayar dağıtacağız. ‘Eğitimle Yükselen Şehir Dilovası’nı inşa etmek için eğitime katkı sunmaya devam ediyoruz.
.gif)
İKİ AÇILIŞ YAPACAĞIZ
Önümüzde ki günlerde iki açılışımızı gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz’in de desteği ile tamamen yenilenen Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadımız ve Tepecik Mesire alanımızın açılışını yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız yatırımlarda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz. Meclisimizle yatırımlarımızı paylaşıyoruz” dedi.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Başkan Şayir’in gündeme dair konuşmasının ardından bir önceki meclis tutanaklarının oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde yer alan Demirciler, Köseler Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’nın Görüşülmesi oy birliği ile ve Tepecik Mahallesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’nın Görüşülmesinin komisyona havalesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Ayrıca; gündem de yer alan Sıfır Atık Müdürlüğü’nün isminin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak değiştirilmesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak olan protokol gereği Sıfır Atık Yönetim Sistemi İçin Ortak Hizmet Projesi yapma yetkisi verilmesi, Çerkeşli Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait dükkânların kiraya verilmesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.
Gündem, 11 Mayıs 2022 10:36
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
