Yeşilova Köprülü Kavşağı trafik yoğunluğuna çare olacak
Gündem, 10 Mayıs 2022 09:23Büyükşehir tarafından hazırlanan Yeşilova Solaklar Köprülü Kavşak Projesi ile bölgedeki trafik yoğunluğu sorunu çözülüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilova Solaklar Köprülü Kavşak Projesi ile bölgedeki trafik yoğunluğu sorunu çözülüyor. Yapılacak otopark ile de parklanma sorunu giderilmiş olacak. Proje kapsamında; D-605 İzmit-Kandıra Karayolu üzerinde yer alan sinyalize kavşak kaldırarak transit geçiş sağlanacak.
SİNYALİZASYON KALDIRILACAK
D-605 İzmit-Kandıra Karayolu üzerinden geçecek iki adet köprülü kavşak sonrası yapılacak trafik düzenlemeleri ile Kandıra yolundaki trafik akışı kesintisiz hale getirilecek. Sinyalize kavşak kaldırarak transit geçişin sağlanacağı yeni düzenleme ile trafik ışıklarında beklenmeden transit geçiş yapılabilecek.
AÇIK OTOPARK YAPILACAK
Kandıra veya İzmit istikametinden gelen araçlar köprülü kavşakları kullanarak Yeşilova ve Solaklar Karadenizliler mahallerine kolaylıkla, beklemeden geçiş yapabilecek. Proje kapsamında ayrıca yol genişletme ve açık otopark alanı da yapılacak.
2 ADET KÖPRÜLÜ KAVŞAK
D-605 İzmit-Kandıra Karayolu üzerine iki adet köprülü kavşak yapılacak. Kandıra istikametinden gelişte ve Yeşilova Mahallesinden Solaklar Karadenizliler mahallerine geçişin sağlanacağı köprülü kavşak 40 metre uzunlukta; İzmit istikametinden gelişte Yeşilova Mahallesine geçişi sağlayacak köprülü kavşak ise 55 metre uzunlukta inşa edilecek.
YENİ YOL VE DÖNEL KAVŞAK
Zübeyde Hanım Caddesi uzatılarak alternatif yol haline getiriliyor. Otoban kuzeyine yapılacak yeni yol ile Zübeyde Hanım Caddesi Altıncıoğlu Caddesine bağlanacak. Yapılacak yeni yolda 3 adet köprü yapılacak. 2 şerit 12 metre genişlikte olacak yeni yol, Yeşilova Mahallesini, Karadenizliler Mahallesine bağlayacak. Karadenizliler Mahallesine yapılacak dönel kavşakla da trafiğe düzen getirilmiş olacak.
.gif)
Gündem, 10 Mayıs 2022 09:23
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
