Kulmahmut’ta bayram coşkusu
Gündem, 09 Mayıs 2022 21:00Kulmahmut Horozum Köyünde gerçekleştirilen bayram şenliğinde 7’den 70’e herkes doyasıya eğlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramının 3. günü hava muhalefeti nedeniyle yapamadığı ‘Bu bayram Köyümde Şenlik Var’ etkinliğini Kulmahmut Horozum Köyünde gerçekleştirdi. İzmit’in Çocukları Dostluk Grubunun ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle köy okulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte başta çocuklar olmak üzere vatandaşlar doyasıya eğlendi.
KÖYDE BAYRAM COŞKUSU
Kocaeli’nde bayram coşkusunu köylere taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bayramın ikinci gününde İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu ile Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde Akmeşe’de bayram etkinliği gerçekleştirdi. Ramazan Bayramının 3. günü hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan ikinci etkinlik ise Kulmahmut Horozum köyünde bu hafta sonu düzenlendi.
ÇOCUKLARA İKRAMLAR
Hakkaniye köy okulunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için alana şişme oyun grupları kuruldu. Ayrıca etkinlik boyunca çocuklara patlamış mısır, macun, elma şekeri ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar birbirinden farklı etkinlikler ve oyun alanlarında keyifle vakit geçirdi. Alana çocuklarını getiren aileler içinde ikram çadırı kuruldu. Çocuklar alanda eğlenirken aileler ise kendileri için kurulan çadırda vakit geçirdi. Vatandaşlara etkinlik boyunca çay ve yöresel yemek ikramı yapıldı. Alana gelen her çocuğa İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu tarafından çekiliş bileti verildi.
KONSER VE ÇEKİLİŞ
Çocuklara etkinlik süresince animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Çocuklar palyaçolar ile dans ederek oyunlar oynadı. “Bu Bayram Köyümde Şenlik Var” etkinliği konser ile son buldu. Etkinliğin sonunda Halil Özçelik konser verdi.Konser sonrasında ise çekiliş yapıldı. Bisiklet, tablet ve hediye çekleri kurayla sahiplerini buldu.
.gif)
Gündem, 09 Mayıs 2022 21:00
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
