Başkan Büyükakın: STK’larla beraber çalışmaya her zaman hazırız
Gündem, 05 Mayıs 2022 22:36Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetici ve temsilcilerini ayrı ayrı misafir eden Başkan Büyükakın, STK’larla işbirliğine her zaman hazır olduklarını söyledi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr Ayşe Engin ve Türk Hemşireler Derneği Kocaeli Temsilcisi Muhsine Eş, Ensar Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Süleyman Saraç ile beraberindeki heyeti makamında ayrı ayrı konuk etti. Ülke ve kent için hizmet başta olmak üzere proje üretmede tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına destek olunmasının önemini her fırsatta dile getiren Başkan Büyükakın, ortak aklın ve işbirliğinin başaramayacağı hiçbir işin olmadığını bir kez daha konuklarıyla paylaştı.
SİVİL VE AKADEMİK AKLIN ÖNEMİ
“Biz ne yapabiliriz” diyerek konuklarıyla ayrı ayrı sohbet eden Başkan Büyükakın, başkanlığa ve yönetime seçilen konuklarını tebrik etti. Sivil ve akademik aklın önemine değinilen görüşmelerde, “Birlikte olalım ve şehrimiz başta olmak üzere ülkemize hizmet edelim” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak bizler her daim STK’larımızın ve meslek odalarımızın yanındayız. Halkımızın iyiliği için çalışmaya, faydalı projeler üretmeye, geleceğe dönük adımlar atmaya irademizi ortaya koyduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.
TABİP ODASIYLA ORTAK ÇALIŞMA ALANLARI
Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr Ayşe Engin ve yönetimine başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Ayşe Engin’in, ‘’Birlikte kentimiz için çalışmak ve sizi yanımızda görmek istiyoruz” sözlerine dönük olarak, “Hızlı bir şekilde ortak çalışma alanlarımızı belirlemeliyiz. Sonuç odaklı çalışmaların sayısını artırarak yolumuza devam edelim. Elbette biz beraber çalışmaya hazırız’’ ifadesini kullandı.
.gif)
Gündem, 05 Mayıs 2022 22:36
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
