Başkan Büyükakın, yetimleri güldürdü şehit yakınlarıyla iftar yaptı
Gündem, 30 Nisan 2022 05:57Başkan Büyükakın, Ramazan ayı boyunca yetim çocukları ziyaret ederken şehit yakınlarıyla da iftar yaptı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ramazan ayının geride kalmasına sayılı günler kala ülke ve millet için canını veren şehitlerin yakınlarına ve Osmanlı zamanlarından bu yana bayramları sabırsızca ve sevinçle karşılayan çocuklara verilen “Arife Çiçeği” ismini yaşatmak içinde ziyaretlerine devam ediyor. Arife çiçekleriyle bir araya gelen ve hediyeler veren Başkan Büyükakın, şehitlerin aileleriyle de yakından ilgileniyor. Kent genelinde yetim çocukların hayallerini yerine getirmeye çalışan Başkan Büyükakın, çeşitli hediyelerle arife çiçeklerini sevindiriyor.
ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞÂD, MAKAMI ÂLİ OLSUN
2006 yılında Hakkari’de canını vatan için Eden Şehit Piyade Onbaşı Halil İbrahim Arslan’ın ve Şehit Jandarma Er İskender Ercan’ın kıymetli aileleriyle birlikte ayrı günlerde iftar yapan Başkan Büyükakın, “Bize sofrasını ve gönlünü açan şehitlerimizin yakınlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin emaneti, başımızın tacıdır. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Şehitlerimizin ruhu şâd, makamı âli olsun” ifadelerini sarf etti.
ÇOCUKLARIMIZI MUTLU EDİP SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ”
Kocaeli’nin farklı ilçelerindeki yetim çocukları ziyaret ederek istekleri yerine getiren Başkan Büyükakın, Ramazan Bayramı’na tebessümle giren çocukların sevinçlerine ortak oldu. Farklı hediyelerle yüzleri tebessümle dolan Arife Çiçekleri ile sohbet eden Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız elbette bizlere mutluluk ve huzur veriyor. Onları mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Şefkat ve merhamet medeniyetimizin en özel geleneklerinden biri olan Arife Çiçeğini Kocaeli’mizde yaşatmaya devam ediyor, çocuklarımızı mutlu edip sevinçlerine ortak oluyoruz” şeklinde konuştu.
.gif)
Gündem, 30 Nisan 2022 05:57
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
