DEVA Kocaeli İl Başkanı Koç’tan hodri meydan
Siyaset, 28 Nisan 2022 02:31DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın dün düzenlediği basın toplantısı ardından, akşam da partisinin il yönetimine verilen iftar yemeğinde konuşan Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi’nin seçimlere kendi logosu ve ismiyle katılacağını duyurdu
Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nden dün gelen açıklama siyasi kulislere bomba gibi düştü. Genel Başkan Ali Babacan düzenlediği basın toplantısıyla DEVA Partisi’nin seçimlere kendi logosuyla ve adıyla, şanıyla katılacağını deklare etti.
Akşam da DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Toplantısı ardından İl Yöneticilerine verilen iftar yemeğinde konuşan Kocaeli İl Başkanı Adem Koç konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Bugün Türk demokrasi tarihinde bir kırılma noktası yaşanmıştır. Kurulan korku imparatorluğuna karşı, DEVA Partisi olarak onurlu ve başarılı bir ‘Hayır!’ denilerek DEVA Partisi’nin seçimlere kendi logosu ve adıyla katılacağı bizzat Genel başkanımız Sayın Ali Babacan tarafından basına ilan edilmiştir.
DEVA’NIN ALTINDA KALACAKSINIZ
Bu aynı zamanda iktidar partisi ve ortaklarına ‘siz ne kadar seçim kanununda oyunlar oynasanız da, algı operasyonlarıyla halktan gerçekleri gizlemeye çalışsanız da, sözüm ona ‘uyduruk’ anketlerle bir çığ gibi her geçen gün daha da büyüyen ve eninde sonunda altında kalacağınız DEVA Partisi’ni pembe düşlerinizdeki gibi küçük göstermeye çalışsanız da DEVA gümbür gümbür iktidara gelmektedir. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın basın toplantısında yaptığı açıklama da DEVA’nın öz güveninin tam, iktidarı devralmaya hazır olduğunun en net ifadesidir.
Siz ne yaparsanız yapın, hangi algı operasyonlarını yaparsanız yapın, DEVA iktidara gelmektedir ve artık mızrak çuvalı parçalamıştır. Milletimize hayırlı – uğurlu, DEVA’lı olsun...”
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dün düzenlenen basın toplantısında; “Hükûmetin kadrolu köşe yazarları, maaşa bağladıkları yorumcular koro halinde bağırmaya başladılar. Neymiş efendim, yeni kurulan partilerin işleri zorlaşmış. Kendi logolarıyla seçime giremeyeceklermiş. İttifak içinde olmak da anlamını yitirmiş. Siz bu rüyaları görmeye devam edin. Daha çok rüya göreceksiniz. Kardeşim, bizim kendimize güvenimiz tam. Milletimizin de bize güveni tam. İlan ediyorum. Duymayan kalmasın. Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun. Daha önce söyledim, tekrar söylüyorum: Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye 1’den büyüktür. Türkiye kazanacaktır. Hodri meydan!
SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİYİZ
Türkiye’nin sinir uçlarını germeye çalışanlar, bunun faturasını sandıkta ödeyeceklerdir. Türkiye’nin sessiz çoğunluğu, iktidar ortaklarının dayattığı bu korku ve yoksulluk komplosunu boşa çıkaracak. Bu millet haksızlık karşısında susmadı. Yine susmayacak. Bu millet susanın dilsiz şeytan olduğunu çok iyi bilir. Sözünü de sandık günü söyler. Yine söyleyecek.
SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ
“Biz, 6’lı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan her partiyle, işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda da güçlü bir iradeye sahibiz. Bunu da herkesin bilmesini isterim.
RÖVANŞLAR ÜLKESİ OLMAYACAK
Biz; bu ülkede adalet ve merhamet gibi değerlerin yere düşürülmesine asla müsaade etmedik, etmeyiz. Biz, özgür ve adil yarınlar için bir araya gelen demokrat insanların partisiyiz. Türkiye’yi hiçbir koşulda öfkeye teslim etmeyeceğiz. Üste çıkanın alttakini ezmesine müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizi, ‘nöbetleşe zorbalık’ dediğimiz çıkmaz sokağa sürüklemeyeceğiz. Kin ve intikam zehriyle alınan kararların adaletsizlikten başka hiçbir şey getirmediğini tarih boyunca deneyimledik, deneyimliyoruz. Türkiye’yi ‘rövanşların ülkesi’ yapmayacağız. Önce, bu ülkenin bütün demokratları olarak birleşeceğiz. Ardından bu karanlık tünelden hep beraber çıkacağız. Adaletle çıkacağız.”demişti.
Siyaset, 28 Nisan 2022 02:31
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
