İMEAK DTO Kocaeli Şubesi, denizcileri iftarda buluşturdu
Gündem, 28 Nisan 2022 17:37İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kocaeli Şubesi, pandemi nedeniyle ertelenen iftar programını Wellborn Otel’de gerçekleştirdi
DOĞUSEL EV SAHİBİ
DTO Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’in ev sahipliği yaptığı geleneksel iftar buluşmasına katılım hayli yüksekti. İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekci, Yalova Bölge Liman Başkanı N. Hakan Pekşen, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazlı Uzun, TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erdemir, İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Dr. Kürşat Bal, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gümüş, Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı, çok sayıda oda ve sivil toplum temsilcileri, Kocaeli kamu kuruluşları il müdürleri ve denizciler katıldı.
DOĞUSEL: “DENİZCİ MİLET DENİZCİ ÜLKE”
İftar programı Şube Başkanı Doğusel’in konuşmasıyla başladı. Davetlilere hoş geldiniz diyen Doğusel, “Bu büyük aileyi yeniden bir arada görmekten kıvanç duyuyoruz. Denizcilerimiz bu zorlu süreçte büyük bir özveri gösterdi” dedi. Doğusel, “Pandeminin en şiddetli anı da dâhil, Türkiye’de üretim hiç durmadı. 2020 yılının ortalarından itibaren Kocaeli gümrüklerimizde her ay ihracat rekorları kırıldı. Dünyanın her yerinde karayolu trafiği aksarken, havayolu trafiği aksarken, deniz yolu sayesinde ürettiklerimiz dünyanın dört bir yanına ulaştırıldı; dünyanın dört bir yanından ithal ürünlerimiz geldi. Pandemi, denizin önemini daha da artırdı. Bir deniz kenti olan Kocaeli’de, üç tarafı denizlerle kaplı Türkiye’de yaşayan bizler de ‘Denizci Milet Denizci Ülke’ şiarından yola çıkarak, denizin kıymetini daha çok bilmeli, denize daha çok yatırım yapmalıyız” dedi.
KIRAN: “DENİZCİLİK DÜNYASI GÖRÜNMEYEN KAHRAMANDIR”
Ardından, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, konuşma yaptı. Kıran, Ramazan ayı vesilesiyle biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. DTO üyelerine zorlu süreçte gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür etti. Kıran, “Fevkalade zor bir dönemden geçtik. Bu süreçte görünmeyen kahramanlar vardır ya bu salonda şu anda bu kahramanların çoğu mevcut. Denizcilik dünyası bu sürecin görünmeyen kahramanıdır. Tedarik süreçlerinin aksamaması, kopmaması için büyük bir özveriyle çalıştı. Bu iftar programını düzenleyip, bizleri buluşturan İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Konuşmaların sonrasında dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Hoş sohbet ortamında hep birlikte iftar yapılırken DTO üyeleri dayanışmanın güzel bir örneğini daha sergilemiş oldu.
.gif)
Gündem, 28 Nisan 2022 17:37
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
