Yeniden Refahlılar Kandıra’nın 96 muhtarını bir araya getirdi
Siyaset, 27 Nisan 2022 12:42Yeniden Refah Partisi Kandıra ilçe başkanlığı tarafından verilen iftara Kandıra’nın 96 mahalle muhtarı katıldı.
İlçe başkanı Levent Gödek tarafından ağırlanan muhtarlar programa eksiksiz katıldılar. Eriş tesislerinde yapılan programa yeniden refah partisi genel başkan baş danışmanı ve Kocaeli il başkanlığı görevini yürüten Mehmet Aras’ta katıldı.
Programa Türkiye muhtarlar derneği başkanı Mustafa Satılmış, Kandıra muhtarlar dernek başkanı vekili Yüksel Horoz, Kandıra esnaf kefalet kredi kooperatifi başkanı ve şoförler odası başkanı Ahmet Gödek ve Kent konseyi kadın meclisi başkanı Ayşe Maviş’ de katıldılar.
.gif)
Birlikte yenilen iftar yemeği sonrasında ilk söz mahalle muhtarlarına verildi. Muhtarlar siyasetin yükselen değeri yeniden refah partisinden beklentilerini dile getirdiler. Kandıranın sorunlarının çözümleri için önerilerini sıraladılar.
Muhtarlardan sonra söz alan Kandıra ilçe başkanı Levent Gödek şu sözleri kaydetti: “Elim bir kaza sonucu ebediyete uğurladığımız Sarnıçlar mahalle muhtarı Recep Çalık’ a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Programımıza katılan milletimizin temsilcisi mahalle muhtarlarımız başımızın tacıdır. İnşallah hep birlikte Kandıra’mız için elimizi taşın altına koyacağız.” Dedi. Levent Gödek programın yapıldığı eriş tesisleri sahibi Erkan İşler’ e misafirperverliği için özellikle teşekkür etmeyi de unutmadı.
MUHTARLARA YÖNETİMDE DAHA FAZLA SÖZ HAKKI VERECEĞİZ
Programda son sözü il başkanı Mehmet Aras aldı. Aras: “Muhtarlarımız çarşaf liste yöntemi ile kimseden izin almadan seçilen halkın gerçek temsilcileridir. Bu ülkede yapılan en adil seçim muhtarlar seçimidir. Halk muhtarları direk olarak araya kimseyi vesile koymadan kendi başına seçmektedir. Bu yüzden muhtarlarımız çok önemlidir. Muhtarlarımızın görüşlerine çok değer veriyoruz. Bu gün bu programa muhtarlarımızın eksiksiz katılmış olması onlarında bize çok değer verdiğini gösteriyor. İktidara geldiğimizde muhtarlarımızı yönetimde daha fazla söz sahibi yapacak düzenlemeleri getireceğiz.”
Siyaset, 27 Nisan 2022 12:42
Yorumlar (0)
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
