Derince Lisesi mezunları iftarda buluştu
Gündem, 25 Nisan 2022 13:34Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin 11. Pilav Günü etkinliği kapsamında düzenlediği iftar programına okul mezunları yoğun ilgi gösterdi.
Gelenek Devam Ediyor
Derince Lisesi’nden mezun olanları bir araya getirmeyi amaçlayarak başlatılan Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü etkinliği bu yıl Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı olarak gerçekleşti. Bu yıl 11’incisi organize edilen programa okul mezunlarının yanı sıra protokol de yoğun ilgi gösterdi. Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen pilav günü etkinliğine başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve Derince Lisesi’nin eski mezunları ve eğitimcileri katıldı.
Başkan Aygün’e Teşekkür Plaketi
Derince Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yapılan iftar programına katılanlar bol bol sohbet ederek, anılarını tazeleme imkanı buldu. Dernek Başkanı Necdet Meriçli programda yaptığı konuşmada düzenledikleri pilav günlerinin Derince’nin çok önemli geleneklerinden biri olduğunu belirterek, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında “Doğduğumuz, büyüdüğümüz kentimizde halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sofralarımız bereketli, oruçlarımız kabul olsun” dedi. Konuşmaların ardından Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, desteklerinden dolayı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e plaket takdiminde bulundu.
.gif)
Gündem, 25 Nisan 2022 13:34
Yorumlar (0)
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
