Toyota, Garanti ON uygulaması ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor
İş Dünyası, 23 Nisan 2022 00:54TOYOTA, yeni bir "garanti" uygulamasını devreye aldı. "Garanti ON" adı verilen bu yeni uygulamadan 10 yaşın altındaki tüm Toyota kullanıcıları yararlanabilecek.
Türkiye'de de önemli üretim gücü olan Japon üretici Toyota, kullanıcıları için yeni bir "garanti" uygulamasını devreye aldı. "Garanti ON" adı verilen yeni uygulamadan, on yaşın altındaki tüm Toyota kullanıcıları yararlanabilecek. Bu uygulamayla 1 yıl/15 bin kilometre veya 1 yıl/10 bin kilometre daha "garanti" hakkı kazanacak olan kullanıcılar, her periyodik bakım ile araçlarını 10 yıl/160 bin kilometreye kadar ücret ödemeden "Toyota Garanti ON" uygulamasıyla garanti altına almış olacaklar.
UYGULAMADAN KİMLER YARARLANABİLECEK
Bu uygulama, 10 yaşına kadar olan Toyota'lara yapılan periyodik bakım ile bir sonraki bakıma kadar geçerli olacak garantinin "Toyota kullanıcılarına hediye edilmesini" kapsıyor. Toyota Garanti ON programı kapsamına; Kamu, ticari taksi, sürücü kursu, OPL, kiralık araçlar dahil olmak üzere, daha önce hiç Toyota Yetkili servislerine gelmemiş ve 10 yaş altındaki araçlar da dahil olabiliyor. Toyota sahiplerinin 1 yıl ücretsiz garanti hakkını Toyota Garanti ON programı ile kazanabilmek için, koşulları sağlayan araçlarını Toyota yetkili servislerine götürerek periyodik bakımlarını yaptırmaları yeterli olacak.
.png)
10 YILA KADAR GARANTİ
Yeni uygulama müşteri memnuniyet odaklı hayata geçiriliyor. Bu uygulamanın bütün avantajlarının yanı sıra kullanıcıların; trafikte tam güvenliğin sağlanması için bakımlarını yaptırırken, garanti süresi her bakımdan sonra 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak. Böylelikle "Garanti ON" uygulamasıyla Toyota kullanıcıları mevcut garanti sistemini 10 yıla kadar uzatabilecekler.
ARAÇLARIN DEĞERİ ARTACAK
Bir diğer konu ise bu uygulama kapsamına giren araçların ikinci el değerinin artacak olması. Çünkü kullanıcılar otomobillerini sattıklarında garantili satacakları için bu durum kendilerine ikinci el değerinin artışı olarak yansıyacak. Böylelikle alıcılar garantili araç satın alma avantajlarına sahip olabilecekler. Bu sistemden yararlanmak isteyen 10 yaş altındaki tüm Toyota sahipleri, periyodik bakımları için araçlarını Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili Servise götürerek araçları için hiçbir ücret ödemeden "1 yıllık garanti" hakkı elde edebilecekler.
İş Dünyası, 23 Nisan 2022 00:54
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
