Toyota, Garanti ON uygulaması ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor
İş Dünyası, 23 Nisan 2022 10:46TOYOTA, yeni bir "garanti" uygulamasını devreye aldı. "Garanti ON" adı verilen bu yeni uygulamadan 10 yaşın altındaki tüm Toyota kullanıcıları yararlanabilecek.
Türkiye'de de önemli üretim gücü olan Japon üretici Toyota, kullanıcıları için yeni bir "garanti" uygulamasını devreye aldı. "Garanti ON" adı verilen yeni uygulamadan, on yaşın altındaki tüm Toyota kullanıcıları yararlanabilecek. Bu uygulamayla 1 yıl/15 bin kilometre veya 1 yıl/10 bin kilometre daha "garanti" hakkı kazanacak olan kullanıcılar, her periyodik bakım ile araçlarını 10 yıl/160 bin kilometreye kadar ücret ödemeden "Toyota Garanti ON" uygulamasıyla garanti altına almış olacaklar.
UYGULAMADAN KİMLER YARARLANABİLECEK
Bu uygulama, 10 yaşına kadar olan Toyota'lara yapılan periyodik bakım ile bir sonraki bakıma kadar geçerli olacak garantinin "Toyota kullanıcılarına hediye edilmesini" kapsıyor. Toyota Garanti ON programı kapsamına; Kamu, ticari taksi, sürücü kursu, OPL, kiralık araçlar dahil olmak üzere, daha önce hiç Toyota Yetkili servislerine gelmemiş ve 10 yaş altındaki araçlar da dahil olabiliyor. Toyota sahiplerinin 1 yıl ücretsiz garanti hakkını Toyota Garanti ON programı ile kazanabilmek için, koşulları sağlayan araçlarını Toyota yetkili servislerine götürerek periyodik bakımlarını yaptırmaları yeterli olacak.
.png)
10 YILA KADAR GARANTİ
Yeni uygulama müşteri memnuniyet odaklı hayata geçiriliyor. Bu uygulamanın bütün avantajlarının yanı sıra kullanıcıların; trafikte tam güvenliğin sağlanması için bakımlarını yaptırırken, garanti süresi her bakımdan sonra 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak. Böylelikle "Garanti ON" uygulamasıyla Toyota kullanıcıları mevcut garanti sistemini 10 yıla kadar uzatabilecekler.
ARAÇLARIN DEĞERİ ARTACAK
Bir diğer konu ise bu uygulama kapsamına giren araçların ikinci el değerinin artacak olması. Çünkü kullanıcılar otomobillerini sattıklarında garantili satacakları için bu durum kendilerine ikinci el değerinin artışı olarak yansıyacak. Böylelikle alıcılar garantili araç satın alma avantajlarına sahip olabilecekler. Bu sistemden yararlanmak isteyen 10 yaş altındaki tüm Toyota sahipleri, periyodik bakımları için araçlarını Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili Servise götürerek araçları için hiçbir ücret ödemeden "1 yıllık garanti" hakkı elde edebilecekler.
İş Dünyası, 23 Nisan 2022 10:46
Yorumlar (0)
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
