Ellibeş, 2023 startını Dilovası’nda verdi!
Siyaset, 11 Nisan 2022 14:51AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının iftar programı önceki gün yaklaşık 900 kişinin katılımı ile gerçekleşti.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi tarafından organize edilen iftar programı Dilovası Belediyesi Düğün Salonunda yaklaşık 900 kişinin katılımı ile gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı iftar yemeğine, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, BBP İlçe Başkanı Emrah Yakar, il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.
BAŞKAN YILDIRIM, TEŞEKKÜR ETTİ
İftar öncesi kısa birer konuşma yapan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Başı rahmet, ortası mağrifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Birlik beraberlik içerisinde önce Kadir Gecemizi ardından da mübarek Ramazan Bayramımızı hayırlısı ile en güzel şekilde idrak edeceğiz. Bu gece düzenlediğimiz iftar programımıza katılan tüm partililerimize de bu güzel birliktelik için bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
HEPİMİZ KARDEŞİZ VE HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Yıldırım’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ramazan ayımızın tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız için Dilovası için elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda ilçemiz ve hemşerilerimiz adına her geçen gün güzel haberleri vermeye çalışıyoruz. Çıktığımız yolda hiçbir hemşerimizi ötelemeden, ötekileştirmeden hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu kentte hepimiz kardeşiz ve hep birlikte güçlüyüz. İlk günkü aşkla başladığımız hizmet yolunda her zaman halkımızın yanında olacağımı belirterek Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.
KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmasında “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Rabbim elimizden ve dilimizden aziz milletimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Rabbim ömrünü bu millete vakfeden ve bu millet daha güzel yaşasın diye siyaset yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza yardım et. Onun önünü aç. Ey Rabbim onun karşısında olupta onu alaşağı etmek isteyenlere fırsat verme. Ey Rabbim kardeşliğimizi daim et, birlik ve beraberliğimizi daim et. Ey Rabbim ülkemizi daha güçlü eyle. Ey Rabbim bu millet güçlü olduğunda insanlık mutluydu. Güçlü olalım ve insanlık mutlu olsun diyerek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.
2023 STARTINI VERİYORUM
İftar programında son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmasında “Yüce Rabbime ne kadar hamd etsek azdır. Bu mübarek Ramazan ayında, böyle güzel insanlarla bir araya gelerek iftarımızı açmayı nasip ettiği için hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan AK Parti ailemizin her ferdine teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah. AK ailesinin birer fertleri olarak hep bir olduk ve beraber olduk. 20 yıllık süreç içersinde iyi günde de kötü günde de hep birlikte olduk. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı ihmal etmedik. Fitne ve fesatı aramıza sokmadık. Şimdi 2023 yolunda kısa bir zamanımız kalırken, hepimizin çok çalışması gerekiyor. Buradan bugünden itibaren bu startı vermek istiyorum. Yola çıktığımız ve hiçbir zaman yalnız bırakmadığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı adayı olarak yeniden mecliste en güçlü şekilde yer alabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. Yılmadan yorulmadan 2023 Haziran seçimlerine kadar çok çalışacağız.”dedi.
İFTAR SONRASI DERNEK ZİYARETİ YAPTILAR
Konuşmaların ardından duaların okunması ile davetliler iftarını açarken, iftar programının ardından İl Başkanı Ellibeş, Vekil Yaman, Başkan Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler hep birlikte önce hasta ve taziye ziyaret yaptıktan sonra Ordulular Derneği ve Gümüşhane Kürtünlüler Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.
.gif)
Siyaset, 11 Nisan 2022 14:51
Yorumlar (0)
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
