Hürriyet, Leyla Hanım film setini ziyaret etti
Gündem, 01 Nisan 2022 12:53İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan Leyla Hanım belgesel filminin çekimlerini yakından takip ediyor.
1968-1971 yılları arasında İzmit Belediye Başkanlığı yapan efsane Başkan Leyla Atakan’ın hayatını konu alan belgesel filmin çekimleri devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Özge Borak, Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer, Aylin Aras ve Manga grubunun solisti Ferman Akgül’ün oyuncu kadrosunda bulunduğu filmin Hereke’de yapılan çekimlerini yakından takip etti.
ÖĞRENCİLİK HAYATI HEREKE’DE GEÇTİ
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet üniversite hayatını geçirdiği Hereke’de şimdi efsane başkan Leyla Atakan’ın hayatını konu alan Leyla Hanım filmi için oyuncu ve teknik ekip ile bir araya geldi. Hereke’de çekimleri devam eden ve şimdiden merak uyandıran Leyla Hanım filmi için çalışmaları yerinde takip eden Başkan Hürriyet, tüm ekibe kolaylıklar diledi.
HÜRRİYET, OYUNCULARLA BULUŞTU
Başkan Hürriyet, yapımcılığını İzmit Belediyesinin üstlendiği Leyla Hanım filminin setinde oyuncuları ve çekim ekibiyle buluştu. Oyuncu kadrosuyla bir araya gelen Hürriyet, yönetmen koltuğundan çekimleri takip etti. Oyuncular da İzmit’in ikinci kadın belediye başkanı olan Fatma Kaplan Hürriyet’i büyük bir sevgiyle karşıladı. Ulusal çapta da şimdiden büyük yankı uyandıran Leyla Hanım filminin çekimleri ara verilmeden devam ediyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini İlke İşisağ’ın, senaryo danışmanlığını Gani Müjde’nin, idari yapımcılığını Koral Altın’ın yaptığı film izleyiciyle buluşturulacak.
ÖZEL GÖSTERİMLE
Seçimlerdeki başarısıyla Türkiye’de doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 1968 yılında İzmit Belediye Başkanı olarak göreve başlayan ve 11 Şubat 1971 tarihinde geçirdiği trafik kazansında üç meclis üyesi yol arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Leyla Atakan’ın hayatının derinliklerine odaklanacak olan dökü-drama türünde film, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde izleyicinin karşısına çıkacak.
.gif)
Gündem, 01 Nisan 2022 12:53
Yorumlar (0)
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
