Başkan Hürriyet, Tavşantepe’de kar denetimine çıktı
Gündem, 19 Mart 2022 01:01İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dün itibariyle başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışında ekiplerle birlikte Tavşantepe Mahallesi’nde kar denetimine çıktı
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yoğun kar yağışı devam ederken sahada incelemelerini sürdürüyor. Yoğun kar yağışı alan kentin yüksek bölgelerinden Tavşantepe Mahallesi’ne giden Başkan Hürriyet birim müdürlerinden bilgi aldı. Hürriyet, “Bütün ekiplerimiz, müdürlerimiz, amirlerimiz, müdür yardımcılarımız herkes sabaha kadar nöbette olacaklar. Hem ekiplerin kontrolü hem de çalışmalarda ihtiyaç olan yerlere anlık müdahaleyle ilgili sürekli sahada olacaklar. İhtiyaç olması halinde tüm vatandaşlarımız gerek whatsapp hatlarımızdan gerekse telefon hatlarımızdan ulaşabilirler. Sabaha kadar nöbetteyiz” şeklinde konuştu.
UÇAR, “DİYALİZ HASTASINA YARDIMCI OLDUK”
Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, “Ana hatlarımızda herhangi bir sorun yok. Şuanda ekipler ara sokaklarda çalışıyorlar. Daha çok zaruriyet yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan beş dakika önce bir diyaliz hastasının hastaneye ulaşabilmesi adına küreme çalışması yaptık. Sağlık ocakları bölgelerinde küreme ve tuzlama çalışması yapıyoruz. Şuanda 6 ekiple çalışıyoruz. Aynı zamanda Tavşantepe, Erenler, Gündoğdu Mahallelerinin haricinde de şuanda çarşı merkezimizde camiler, sağlık ocakları, duraklar, köprülerde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
GÜREŞEN, “VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ KARŞILIYORUZ”
Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Yüksek bölgelerde tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyoruz. Tavşantepe, Erenler, Orhan, Topçular, Turgut, Hacıhızır, Kuruçeşme, Yenimahalle, Serdar Mahallelerinde ekiplerimiz aktif haldeler. Durmayan kar yağışına rağmen çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.
ARABAYLA DENETİME ÇIKTILAR
Başkan Hürriyet ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen Tavşantepe Mahallesi’nden arabayla kar denetimine çıktı. Orhan Mahallesi’ne araçla giden ve yolların açık olduğunu belirten Güreşen, “Burası eğimli bölgelerimizden bir tanesi. Ekiplerimiz burayı da kürediler, tuzladılar. Ekip araçlarımız kapalı yer kalmaması adına devamlı yolları kontrol ediyor. Burada da ekiplerimiz 7/24 teyakkuz halindeler. 24 saat esaslı çalışıyoruz. Araçlarımızın kasasında tuz devamlı var. Elimizden geldiğince tüm gücümüzle yolların kapanmamasına gayret ediyoruz” dedi.
.gif)
Gündem, 19 Mart 2022 01:01
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
