Başkan Büyükakın’dan sağlık çalışanlarına: Cana cansınız, hakkınız ödenmez
Sağlık, 15 Mart 2022 14:53Büyükşehir, 14 Mart Tıp Bayramını Kocaeli Kongre Merkezinde Ferhat Göçer’in şarkıları eşliğinde büyük bir coşkuyla kutladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zaman mekân mefhumu gözetmeksizin insan sağlığı için çalışan, kutsal mesleğinin gereğini layıkıyla yerine getiren fedakâr ve özverili sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kocaeli Kongre Merkezinde kutladı. Vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine katan sağlık çalışanlarının katıldığı etkinlikte Ferhat Göçer konser verdi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kocaeli İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, hekim ve sağlık çalışanları katıldı.
BAŞKAN: CANA CANSINIZ
Başkan Büyükakın, "Çok kıymetli sağlık çalışanları öncelikli olarak Tıp Bayramınız kutlu olsun" dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonsuz teşekkür ediyoruz. Hakikaten cana cansınız. Her birinize yürekten minnettarız. Kocaeli halkı adına kucak dolusu sevgilerimizi iletiyorum. Sağlık çalışanları olarak sizlerin yaptığı işlerin karşılığında bizim yaptıklarımızın hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Bunu biliyoruz. Her birinize minnettarız" dedi.
BAYRAK TESLİMİ YAPILDI
Programda 1399 yılında Yıldırım Beyazid Han’ın ilk hastaneyi kurması, 1453 yılında Fatih Sultan Mehmed Han tarafından Hekimbaşılık Müessesesinin kurulması ve ardından 14 Mart 1827 yılında da II. Mahmud tarafından ilk Tıp Mektebinin kurulması ve günümüze kadar olan sürecin anlatıldığı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Bu kutlu vatan emaneti, bu kutlu bayrak emaneti, bu kutlu dava emaneti gelecek nesillere iletilmek üzere sahibine güvenle teslim edildiğinin aktarıldığı videoda; 40 yılı devirmiş kıdemli Dr. Orhan Göl, genç doktor olan Büşra Kurt’a bayrak teslim etti.
FERHAT GÖÇER KONSERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından Başkan Büyükakın’a hat sanatı ile yapılmış tablo hediye edildi. Açılış konuşmaları ve hediyeleşmelerin ardından sahne alan doktor ve sanatçı Ferhat Göçer, unutulmaz şarkılarını sağlık çalışanları için seslendirdi.
.gif)
Sağlık, 15 Mart 2022 14:53
Yorumlar (0)
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
