Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı
Sağlık, 14 Mart 2022 02:01Özel Atakent Cihan Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı’nı Hastane konferans salonunda düzenlenen kokteyl ile kutladı. Etkinlikte bir araya gelen hekimler, sağlık çalışanları ve yöneticiler kutlama pastasını hep beraber kesti.
Tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı şunları söyledi:
“Sevgili TIP Dünyasının bel kemiği, sevgili iş arkadaşlarım.. Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ortak hedeflerinden biridir.
Devletimiz, tüm vatandaşlarımızın yaşama ve maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkını her zaman korumuş, desteklemiş ve gerekli çalışmaları tam zamanında ortaya koymuştur.
Biz iş insanlarının teşvik ve destekleri ile sizin büyük özverinizle sağlık alanında ülkemizde büyük bir dönüşüm yaşanmıştır. Sağlık teknolojisi altyapısının hızla iyileşmesi, hastanelerde yatak sayısının artması, ilaç sanayisi alanında yaşanan gelişmeler, farklı alanlarda uzmanlaşan hekim sayısındaki artış bu dönüşümü sağlayan etkenlerden birkaçıdır.
Son zamanlarda sağlık hizmetleri alanında ülkemizin tüm alanlarında olduğu gibi sektörümüzde de önemli adımlar atılmış, yeni hastanelerimiz açılmış, hastanelerimize yeni üniteler eklenmiş, sağlık personeli sayımız artmıştır. Bu gelişmeler sayesinde, vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmaya başlamıştır.
Büyük bir sağlık grubu olma yolunda sizlerle birlikte emin adımlarla ilerlemekteyiz. Kocaeli, Yalova, Orhangazi ve Gemlik’de bulunan hastanelerimizde yaşanan gelişmeler bu süreci desteklemektedir.
Sağlık kuruluşlarımızın sizler gibi donanımlı doktorlara, sağlık çalışanlarına ve başarılı personellere sahip olmasıyla, çevre illerden ve yurt dışından pek çok hasta sağlık hizmeti almak için hastanelerimizi tercih etmektedir. Ülkemizin ve grubumuzun sağlık alanında daha iyi seviyelere gelmesi için çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın.
Gerek Covid-19 pandemisi ile mücadelede gerekse ülke ve dünyada yaşanan gelişmeler sürecinde sağlık çalışanlarının görevlerinin ne denli önemli olduğunu, ne kadar kutsal bir meslek icra ettiklerini bir kez daha anlamış olduk. Bu günlerde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden siz sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
Bu dilek ve temennilerimle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.
Sağlık, 14 Mart 2022 02:01
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
