Parti üyeniz rüşvetten tutuklu yargılanıyor!
Siyaset, 14 Mart 2022 11:18CHP Darıca Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, AK Parti Darıca İlçe Başkanına ve Darıca Belediye Başkanına, parti üyesi olan ve sağlıkta rüşvet operasyonunda tutuklanan Haldun Somuncu hakkında zor sorular sordu.
Kocaeli’de rüşvet karşılığında sağlık raporu sağladıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan 51 şüpheli arasında AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda delege olan Haldun Somuncu’nun yer alması hakkında CHP Darıca Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak bir açıklama yaptı. Sarıtoprak açıklamasında AK Parti Darıca İlçe Başkanına ve Darıca Belediye Başkanına zor sorular sordu. Yazılı bir açıklamada bulunan CHP Darıca Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli’de rüşvet karşılığında sağlık raporu sağladıkları iddiasıyla tutuklanan 51 şüpheli arasında AKP üyesi, Darıca İlçe Başkanlığı’nda delege Haldun Somuncu da bulunuyor. Gün geçmiyor ki AKP’nin bir fiyaskosu daha ortaya çıkmasın. İktidarlarını kullanarak her türlü pisliğe bulaşıyorlar.
NEDEN SESSİZSİNİZ?
Buradan AKP Darıca İlçe Başkanına, Belediye Başkanına soruyorum; Rüşvet karşılığında sağlık raporu sağladığı iddiasıyla tutuklanıp Kandıra Cezaevi’nde bulunan parti delegesi Haldun Somuncu’nun parti üyeliği devam ediyor mu? Bu olaydan daha önceden haberiniz var mıydı? Haberiniz olup da olayı ört pas etmek için sessiz mi kaldınız? Rüşvet olayına karışan, gözaltına alınan daha sonrada tutuklanan parti üyesi başka birileri var mı? Bu konu hakkında neden AKP Darıca Teşkilatı neden sessizliğini koruyor? Darıca’dan oy aldığınız insanlara sandık geldiğinde hesap vereceksiniz. Sizleri kamuoyunu aydınlatmaya davet ediyoruz!!!”
.jpeg)
Siyaset, 14 Mart 2022 11:18
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
