4. Dilovası Kitap Fuarı açıldı
Gündem, 01 Mart 2022 19:08Dilovası Belediyesi tarafından 4.’sü organize edilen kitap fuarı öğrencilerin yoğun katılımıyla, Dilovası Kültür Merkezi’nde başladı.
Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarı 28 Şubat’ta (Bugün) kapılarını kitapseverlere açtı.
100 yayınevinin katılımı ile başlayan ve hafta boyunca sürecek fuarın açılışı, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar Ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.
DİLOVASI OKUYOR
Dilovalılar’ı Kitap Fuarı’na davet eden Başkan Şayir, “İnsanların gelişiminde, hayata ve olaylara bakış açılarında kitapların çok büyük önemi vardır. Kitaplar dünyaya farklı açıdan bakmamızı, meselelere farklı çözüm yolları bulmamızı sağlar. Ruhumuzu doyurur, zekâmızı kibarlaştırır, düşüncelerimizi besler, hayal gücümüzü geliştirir. “Dilovası Okuyor” sloganı ile başlayan 4. Kitap Fuarımızda sayısız kitap, yüzlerce yayınevi, yazarlar ve çok özel söyleşilerle bir araya geleceğiz. Tüm kitapseverleri, öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.
HER ÖĞRENCİYE BİR HEDİYE KİTAP!
Şayir, ayrıca fuarı ziyaret eden Dilovalı öğrencilerin beğendikleri bir kitabı öğretmenlerine yazdırdıkları takdirde, o kitabı sınıflarına göndererek kendilerine hediye edeceklerini söyledi. Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada;“Dilovası Belediyemiz tarafından düzenlenen, 4. Dilovası Kitap Fuarı’nın hayırlı olmasını diliyorum, İnşallah bu organizasyon her sene tekrarlanır” diye konuştu. Kaymakam Kubilay, “sevgili öğrenciler kitap okuyalım. Okumaktan başka çaremiz yok! Gerçekten çok şanlısısınız. Dilovası’nda hem eğitim gönüllüsü, hem de maddi manevi eğitime destek veren bir Belediye Başkanımız var. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ederim” dedi.
.gif)
Gündem, 01 Mart 2022 19:08
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
