DEVA İzmit hız kesmiyor
Siyaset, 26 Şubat 2022 22:06Demokrasi ve Atılım Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, ilçe sınırları içerisindeki Sivil Toplum Kuruluşları ile Muhtar ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.
DEVA Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz haftalarda STK ve Muhtar ziyaretleri kapsamında en son Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kocaeli Kahveciler Odası, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Kanser Çocuğumdan Uzak Dur Derneği (KAÇOD) Kocaeli Şubesi, Görme Engelliler Dayanışma Derneği (GÖRSEM) Kocaeli Şubesi ile Gündoğdu, Malta, Ömerağa ve İzmit Cumhuriyet Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.
ESNAF ODALARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
DEVA İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve Teşkilat mensupları, geçtiğimiz ay yapılan genel kurullarda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve Kocaeli Bakkalar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretlerden ötürü çok memnun olan oda başkanları, DEVA İzmit teşkilatına nazi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.
BALKAN TÜRKLERİ VE BATI TRAKYA TÜRKLERİ ZİYARET EDİLDİ
Deva İzmit İlçe Teşkilatı, ziyaretlerine STK'lar ile devam etti. İlk olarak Seka Park içerisinde bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi. Dernek Başkanı Günay Uzun ve dernek üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Çay sohbeti eşliğinde gerçekleşen ziyarette DEVA İzmit İlçe Başkanı Çakıcı, parti çalışmaları hakkında Dernek Başkanı Uzun ve üyeleri bilgilendirdi. Bir sonraki ziyareti Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi'ne gerçekleştiren DEVA İzmit İlçe Teşkilatı, Dernek Başkanı Yüksel Öztürk, yönetimi ve üyelerine misafirperliklerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, DEVA İzmit teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.
MUHTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
İzmit ilçe sınırları içerisindeki Muhtarlara haftalık programlar dahilinde ziyaretler gerçekleştiren DEVA İzmit İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz, Ömerağa Mahalle Muhtarı Adnan Ulusoy ve İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman'ı ziyaret etti. Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz ile yapılan istişare sonucunda 1999 depremi sonrası oluşan mahallede herhangi bir sosyal donatı alanının olmadığı, bu eksikliklerin giderilmesi için milli emlak arazilerinin kullanılabileceği çözüm önerisi olarak iletildi. Aynı zamanda şehir hastanesinin yapılması ile beraber artacak nüfus ve trafik yoğunluğunun giderilmesi için çalışma yapılması gerektiği söylendi. Başkan Çakır, muhtar ziyaretleri ile ilgili şehrin nabzının en iyi tutulduğu noktaların ve halkın sorunlarına en vakıf kurumların muhtarlıklar olduğunu belirtti ve tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.
.gif)
Siyaset, 26 Şubat 2022 22:06
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
