Gelecek İzmit’e Demir morali
Siyaset, 26 Şubat 2022 10:31Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İzmit İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katıldı. Yeni yerine taşınan ilçe başkanı Ömer Uçar ve yönetimini kutlayan Demir, teşkilat mensuplarına büyük moral verdi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, bir süre önce ortak kullandıkları il binasından ayrılarak Kemalpaşa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Kobak İşhanı kat:4 İzmit adresine taşınan İzmit İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Haftalık yönetim kurulu toplantısına başkanlık eden Demir, ilçe başkanı Ömer Uçar’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ömer Uçar’ın kısa teşekkür konuşmasından sonra, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları gezdiği tüm Türkiye’de vatandaşı canından bezdirdiğini vurgulayan Doğan Demir, “Her bakımdan çok kötü yönetilen hatta hiç yönetilemeyen bir ülkede yaşıyoruz.
Ben Türkiye’yi karış karış gezen bir arkadaşınız olarak açık ve net söylüyorum ki bunlar için yolun sonu görünüyor. Sandıktan ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar, geliyor gelmekte olan. Çizdikleri pembe tablolar, trol çeteleriyle manipüle etmeler, üzerinde bolca oynanmış TÜİK raporları da bunları kurtarmayacak. Milletin mutfağı, cebi yangın yeri. Sizlerden tek ricam, kapı kapı gezmeniz ve vatandaşın dertleriyle dertlenmenizdir. Zaten vatandaşa bir dokunuyor, bin ah işitiyorsunuz. Altı genel başkanın bir araya gelmesi vatandaşın içerisindeki umutları yeşertti. Genel merkezimizin açıkladığı proje ve çözüm önerilerini iyi takip edip, vatandaşlarımızı bilgilendirmek de sizlere düşüyor” dedi. Yaklaşık iki saat süre toplantı, yöneticilerin motivasyonunu yükseltti.
.jpeg)
Siyaset, 26 Şubat 2022 10:31
Yorumlar (0)
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
