Yeni Yürüyüş Yolunun yeni yüzü beğeni topluyor
Gündem, 26 Şubat 2022 09:01İzmit’in prestij projesi Yeni Yürüyüş Yolu’nda artık son rötuşlar yapılıyor. Yeni Yürüyüş Yolu, yeni ve modern görünümüyle beğeni topluyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te prestij katan projelerinden Yeni Yürüyüş Yolunda son dokunuşlar devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yeni Yürüyüş Yolu, gündüz oturma grupları ve yeşillendirme çalışmaları, gece de yeni ve modern aydınlatma dizaynıyla vatandaşlardan beğeni topluyor.
YENİ VE MODERN ÇEHRE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde uzayıp giden İzmit Yürüyüş Yolundaki yenileme ve yayalaştırma projesinde son dokunuşlar devam ediyor. Kentin önemli sembollerinden olan Yürüyüş Yolu’nun yeni ve modern yüzü çevre esnafından ve vatandaşlardan takdir topluyor.
KAMUSAL ALAN ARTIRILDI
Büyükşehir’e bağlı ekiplerin belli alanlarda son dokunuşları yaptığı Yeni Yürüyüş Yolu projesi kapsamında şehir merkezinde çok büyük bir görsel değişim yaşandı. Yürüyüş Yolu projesi kapsamında Alemdar Caddesi ile Merkez Bankası arasında bulunan Hürriyet Caddesi yayalaştırılarak trafiğe kapatıldı. Kamusal alanın 26 bin metrekareden 36 bin metrekareye çıkarıldığı proje kapsamında vatandaşların İzmit’in ticari ve sosyal alanlarının bulunduğu bu merkezde daha rahat dolaşmaları ve geniş gezinti alanlarıyla nefes alma imkanı sağlandı. Projede ayrıca yeşil alan miktarı da arttırıldı.
GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI GÜZEL
Gün içerisinde çok sayıda insanın alışveriş, sosyal alanlar, yeme içme yerleri ve iş merkezleri için ziyaret ettiği, çalışanların öğlen arasında yürüyüş yaptığı, okullar nedeniyle öğrenciler ve veliler tarafından da yoğun kullanılan Yeni Yürüyüş Yolu yeni ve modern görüntüsüyle örnek teşkil ediyor. Gecesi de gündüzü gibi hareketli olan Yeni Yürüyüş Yolu modern aydınlatma sistemiyle vatandaşlara rahat dolaşma imkanı sağlıyor. Gecenin sakinliğinde Yeni Yürüyüş Yolu’na gelen vatandaşlar bol bol fotoğraf çektiriyor.
.gif)
Gündem, 26 Şubat 2022 09:01
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
