Dilovası’na çok yakışacak
Gündem, 25 Şubat 2022 19:08Büyükşehir, Dilovası ilçesine kazandıracağı ‘Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’ projesinin son katında tabliye kalıp imalatına geçti
Kocaeli’yi geliştiren projeleri kararlı adımlarla hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ sloganına uygun projeler üretiyor. Kocaeli genelinde devam eden, tamamlanan ve planlanma aşamasında pek çok projesi bulunan Büyükşehir’in, önemli yatırımlarından biri olan ‘Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’ projesinde çalışmalar hız kesmiyor. İlk kazma vurulduğu andan itibaren yoğun bir çalışmanın gerçekleştiği yapıda ekipler şu an son katın tabliye kalıp imalatını sürdürüyor. Betonarme imalatlarının tamamlandığı 4 katlı yapı, Dilovası’nda yaşayan vatandaşlara otopark ve pazar yeri olarak hizmet verecek.
HAFTANIN 6 GÜNÜ OTOPARK
Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, Dilovası’nda yaşayan vatandaşların hayatına kolaylık katacak. İlçede yaşayan vatandaşların haftada bir gün pazar yeri olarak kullanacağı yapı, haftanın altı günü otopark hizmeti verecek. Bu da bölgedeki park sıkıntısını önemli ölçüde rahatlatacak.
ÇATIYA UZAY KAFES SİSTEMİ
Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, pazarın giriş alanı olan son katta tabliye kalıp imalatına devam ediyor. Tabliye kalıp imalatı tamamlandıktan sonra çatı işlerine geçilecek. Çatıda yapıların daha esnek ve kullanışlı olmasını sağlayan uzay kafes sistemi uygulanacak. Böylelikle uzay kafes sistemi katlı otoparkı daha da gösterişli kılacak.
YAZ AYLARINDA HİZMETE GİRECEK
Toplam 7 bin 398 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan ‘Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’ Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet verecek. Yaz aylarında hizmete açılması planlanan katlı otoparkın planlaması şu şekilde; zemin katta 57 araçlık otopark ve pazar yeri, 1. bodrum katta 53 araçlık otopark ve pazar yeri, 2. bodrum katta 38 araçlık otopark, 3. bodrum katta ise zabıta ve muhtar odaları, bay-bayan mescit, elektrik odası, tuvalet ve 17 araçlık otopark yeri olacak.
.gif)
Gündem, 25 Şubat 2022 19:08
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
