Mobilya Üreticileri Derneği sanayi sitesi istiyor
Gündem, 24 Şubat 2022 04:09Yönetim merkezi Darıca’da bulunan Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği Başkanı Davut Aydoğan, mobilya üreticilerinin bir arada olacağı bir sanayi sitesinin kurulması yönünde yetkililerden destek istedi.
23 Eylül 2021 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen ve kısa zaman içerisinde Kocaeli’nin batı yakasındaki bir çok mobilya üreticisini bir araya getiren Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği ( KOBMODER ) yönetimi yeniprojeler için kolları sıvadı.
Mobilya üreticilerinin sorunlarını kısa zaman içerisinde hayata geçirecekleri projelerle çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini kaydeden KOBMODER Başkanı Davut Aydoğan, en önemli sorunlarının mahalle aralarında üretim yapan mobilyacıları bir araya getirmek olduğunu söyledi.
Başkan Aydoğan, Mahalle aralarında, cadde ve sokaklarda üretim yapan meslektaşlarının büyük sorunlarla boğuştuğunun altını çizerek, Gebze Bölgesindeki yetkililerden destek istedi.
Sorunun çözümü için mobilya üreticilerinin hep bir arada olması gerektiğini ifade eden KOBMODER Başkanı Davut Aydoğan, ‘’ Bizlerin cadde, sokak ve apartman bodrumlarından kurtulmasının tek çözümü mobilya üreticilerinin bir arada olacağı sanayi sitesinin kurulmasıdır. Bu yönde Kocaeli Büyükşehir başta olmak üzere, bölgemizdeki belediyelerden yer tahsisi konusunda yardım bekliyoruz. Bu konuda atılacak adım, hem kent yaşayanlarını, hem de sektörümüzü çok büyük ölçüde rahatlatacaktır. Mahalle, cadde ve sokak aralarında atölyeleri bulunan meslektaşlarımız da bu şekilde üretim yapmaktan oldukça rahatsız, bizler şehrin dışında bize ait bir mobilyacılar sitesinin kurulmasını istiyoruz. Bu konuda da belediye başkanlarından yardım bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.
Gündem, 24 Şubat 2022 04:09
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
