Geleceğin Metin Oktay’ları hayallerinin peşinde koşuyor
Spor, 23 Şubat 2022 22:12Gebzeli çocuklar, Büyükşehir’in inşa ettiği Yeni Metin Oktay Stadı’nda hayallerinin peşinde koşuyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın ‘Spor Kenti Kocaeli’ vizyonuyla başlattığı tesis hamlesine bir süre önce eklenen Gebze Yeni Metin Oktay Stadı, Gebze’nin yıldız adayları ile cıvıl cıvıl doluyor. Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında eski Metin Oktay Stadı’nın hemen yanına yapılan yeni sahada Gebzeli çocuklar hayallerinin peşinde koşuyor. Büyükşehir’in kendilerine armağan ettiği sahadan oldukça memnun olan geleceğin yıldızları, FİFA standartlarına uygun zeminde futbol coşkusunu doyasıya yaşayıp, pandemiden dolayı ‘futbolsuz’ kaldıkları günlerin acısını çıkartıyor.
‘MAHALLEDE MAÇ VAR’ ETKİNLİĞİ
Büyükşehir’in 50x70 metre ebadında inşa ettiği yeni Metin Oktay Stadı şu sıralar TBMM, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla düzenlenen ‘Mahallede Maç Var’ etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası, Gebze’nin yeni sahasında tam bir futbol şölenine dönüştü. 19’u erkek, 4’ü kız olmak üzere toplam 23 okul takımının yer aldığı turnuvada yaklaşık 350 öğrenci ter döküyor.
ADRESE TESLİM PASLAR, NEFİS GOLLER
Metin Oktay Stadı’nda güvenli bir şekilde spor yapma imkanı bulan Gebzeli çocuklar, 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda oynadıkları futbolla izleyenleri mest ediyor. Adrese teslim paslar, şık çalımlar ve atılan nefis goller Metin Oktay Stadı’ndaki futbol şölenini doyumsuz kılarken, veliler de böyle bir sahanın Gebze’ye kazandırılmasından dolayı Büyükşehir’e teşekkür ediyor.
TEŞEKKÜRLER TAHİR BAŞKAN
Başkan Büyükakın’ın temizlik, mesafe, maske kuralına dikkat çeken pankartı ile sporcu, antrenör ve hakemlere başarılar dileyen pankartın da yer aldığı Metin Oktay Stadı’nda futbolun tüm güzelliklerini yaşayan Gebzeli çocuklar, spor ve sporcunun dostu olan Tahir Başkan’a teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.
.gif)
Spor, 23 Şubat 2022 22:12
Yorumlar (0)
İzmit Akademi, gençleri basketboldan soğutuyor!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
