AKP’liler ekmeği ile oynanan Kurt’u görünce renkten renge giriyorlar!
Siyaset, 16 Şubat 2022 08:49AKP’nin üst düzey yöneticileri, ekmeği ile oynanan ve aynı zamanda AKP’nin kurucusu da olan Okan Kurt’u görünce renkten renge giriyorlar. Neden mi? İşte ayrıntılar.
Gebze’de AKP’nin kurucusu olan Okan Kurt, Adnan Köşker’in Başkan olduğu dönemde ekmeği ile oynanarak belediyedeki işinden çıkarılmıştı. O dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Okan Kurt’a yüz yüze görüşmesinde ekmekle oynanmaz Adnan’ın yaptığını Yahudi yapmaz demişti.
Lakin Kurt’a sahip çıkmadı. Okan Kurt AKP’deyken BBP’de 10 sıra milletvekili adayı olan ve daha sonra AKP’ye geçen eski İl Başkanı Mahmut Civelek’te kılını bile kıpırdatmamıştı. Ekmeği ile oynanan Kurt doğal olarak yıllarca her fırsatta AKP’lilere yüklendi.
Kurt’un öfkesi katlanarak büyüdü. Öyle ki Gebze ziyaretlerinde Okan Kurt’la karşılaşan AKP’nin önemli isimleri başlarını önlerine eğmek zorunda kalıyorlar. Zira Kurt sözünü sakınmıyor. Okan Kurt sosyal medya üzerinden de AKP’lilere her fırsatta göndermelerde bulunuyor.
Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Karademir ilimize gelmişti. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in aynı ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına bakanlar Okan Kurt’u orada da gördüler!
Okan Kurt ne mi yazmış? İşte o yorumun içeriği:
Sn Başkan Erkan Kandemir’e dedin mi Okan kurtta haksızlık hukuksuzluk yaptık dedin mi bu günaha bende ortak oldum dedin sn Başkan tarih sizi asla af etmeyecek. 2001. Ak parti kurucusu Okan kurt size hakkını helal etmiyor haram olsun benim hakkımı yediniz sn Başkan sizi Allah’a havale ediyorum bu koltuk kimseye kalmaz sn .55 .
Siyaset, 16 Şubat 2022 08:49
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
