Yozgatlılarda yeni başkan Kazım Çekinmez
Gündem, 15 Şubat 2022 14:36Kocaeli’nin güçlü sivil toplum örgütlerinden biri konumunda bulunan Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde başkan değişti. Yapılan kongrede mevcut başkan Nuri Yardım yeniden aday olmazken; bu güne kadar derneğin her aşamasında vazife almış, çalışkanlığı ile bilinen ve bir önceki dönemde başkan vekili olarak vazife yapan Kazım Çekinmez, başkanlığa seçildi.
Gerçekleştirilen kongreye, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, dernek üyeleri, iş adamları, sanayiciler, kurum müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, Yozgat yöresini temsil eden dernek ve kurum başkanları ayrıca çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
BİRLİK VE BAREBERLİK MESAJI VERİLDİ
Yapılan kongrede başkanlığa seçilen Kazım Çekinmez, birlik ve beraberlik mesajı vererek, ‘Çeşitli nedenlerden dolayı gurbete gelmiş biz Yozgatlılar; birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Bu yüzden bu dernek kurulmuştur. Dernek sayesinde biz Yozgatlılar bir araya geliyoruz. Gurbette büyüyen yeni neslimize; Yozgat’ı unutturmamak bizim asli vazifemizdir. Biz, bir birimize sarıldıkça güçlüyüz. Her geçen gün, daha da kurumsal bir yapı kazanarak; derneğimiz güçleniyor ve büyüyor. Biz Yozgatlılar bir araya geldiğimiz sürece, birlikteliğimizi koruduğumuz takdirde, her zaman temsil makamında olacağız; doğduğumuz yer ile doyduğumuz yer arasında köprü vazifesinde bulunacağız.” dedi.
YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU:
Başkan Kazım Çekinmez başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Murat Kocataş (Başkan Vekili), Şinası Canbopat (Başkan Yardımcısı), Talip Türk ve Sezer Akdoğan (Genel Sekreter), Muzaffer Soybilir ve Mesut Türk (Sayman), Murat Gürsoy ve Bekir Ersöz (Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Medine Çam ve Esra Erkılıç (Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Emirkan Yardım( Gençlik Kolları Başkanı)
.gif)
Gündem, 15 Şubat 2022 14:36
Yorumlar (0)
Başkan Hürriyet Fas’taki UCLG Dünya Kongresi’nde konuşacak
Vali Aktaş, Derince’de projeleri yerinde inceledi
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan Mayıs ayında 54 soru önergesi, 26 komisyon başvurusu
Hak arayan öğretmene cop, yoksulluğa ve adaletsizliğe sessizlik!
Başkan Büyükakın, Değirmendere sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi
Anahtar Parti Kocaeli’de toplanamıyor!
Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sınırcı’nın KOTO ziyaretinde neler konuşuldu?
OYAK Çimento’nun o raporunda ne var?
Çayırova’da Spor Lisesi inşaatında tempo yüksek
Körfez Petkim Orta Okulu’nun kızlarından büyük proje
Büyükşehir, Fuar Park ile gurur duyuyor!
Bahçeli yine esti gürledi!
Binlerce kişinin emekli maaşları iptal edildi
Bir haftada 33 kişi boğulmaktan kurtarıldı!
Dev temizlik şirketi de iflas etti
AKP'nin elinde topluma söyleyecek bir öyküsü kalmadı
Bir başkan daha tutuklandı
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
