Belediyecilik fedakârlık ve adanmışlıktır
Siyaset, 10 Şubat 2022 10:01Kartepe Yerel Yönetimler Danışma Toplantısında konuşan Başkan Büyükakın, “Belediyecilik gönül işidir, fedakarlıktır ve adanmışlıktır. Tevazu, samimiyet ve gayretle yola çıktık” dedi.
AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısına katılan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, çiftçilere verilecek yeni destekler hakkında açıklamalar yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Belediyecilik gönül işidir, fedakarlıktır ve adanmışlıktır. Hepimiz tevazu, samimiyet ve gayretle yola çıktık. Milletimizden aldığımız emanetin hakkını verebilmek için Mustafa Kocaman kardeşimle beraber çalışıyoruz. Bugüne kadar siz kıymetli teşkilatımızın verdiği destekler içinde teşekkür ediyorum” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİ VE VİZYONUDUR”
“Gece gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Ortaya koyduğumuz tüm eserlerin tamamı Cumhurbaşkanımızın liderliği ve sizlerin destekleri sayesinde oluyor. Bugün belediyelerimiz geçmişte hükümetlerin yapmakta zorlandıkları işleri yapar haline gelmiştir. İşte bunun en önemli sebebi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonudur. Belediyecilik elbette millete hizmetkarlıktır. Bunu da zaten AK Partili belediyelerimiz yapıyor. AK belediyecilik anlayışı Türkiye'nin her yerinde farkını hissettiriyor” ifadelerini sarf etti.
ÜZÜLMEZ VE ADAK’I RAHMETLE ANDI
Başkan Büyükakın konuşmasının sonunda “Önceki dönem Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’i, geçen yıl hayata gözlerini yuman Kartepe Belediyesi Meclis üyemiz Tugay Adak’ı, AK Parti teşkilatlarında görev yapmış ve bugün aramızda olmayan tüm büyüklerimiz ve kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
.gif)
Siyaset, 10 Şubat 2022 10:01
Yorumlar (0)
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
