Kaldırım ve yollara acil müdahale
Gündem, 06 Şubat 2022 04:59Büyükşehir Fen İşleri ekipleri, yaya kaldırım ve yollarda oluşan bozulmalara hızlı ve etkin müdahalelerle tamirat işlemleri yapıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Acil Müdahale Ekipleri, kent genelinde yollarda ve yaya kaldırımlarında bakım, onarım çalışmaları ile ulaşımda konfor ve güvenliği sağlıyor. Yollarda iklim koşulları veya ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle oluşan çukur, çökme ve bozulmalar, kaldırımlarda ise aşınma sebebiyle meydana gelen bozulmalar yapılan çalışmalar ile gideriliyor.
TRAFİK AKIŞINA ENGEL OLUNMADAN
İzmit Bağdat Caddesi’nde yaya kaldırımında meydana gelen bozulma Zabıta ekipleri tarafından Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Acil Müdahale ekiplerine iletildi. Büyükşehir Belediyesi birimleri arasındaki koordinasyon ile Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Acil Müdahale ekipleri yaya kaldırımında hızlı bir şekilde tamirat çalışması yaparak, kaldırımı yayalar için güvenli hale getirdi. İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı, İzmit Sanayii çıraklık okulu önü, Alikahya Turnaoğlu Caddesi, Kartepe İnegöl Caddesi, Alikahya Sanayi Caddesi üzerinde oluşan asfalt bozulmaları onarımı için yapılan torba asfalt çalışması trafik akışına engel olunmadan alınan güvenlik önlemleri sonrası gerçekleşti.
ARAÇ VE YAYA GÜVENLİĞİ
Yollarda ve yaya kaldırımlarında oluşan çukur ve bozulmalar herhangi bir olumsuz durum oluşturarak araç ve yaya güvenliğine zarar vermesin diye asfalt yama ve kaldırım onarımıyla tamir ediliyor. Yol Bakım Acil Müdahale ekipleri oluşan bozulmaların yaya ve araçlara zarar vermemesi için çalışmalarını süratle yaparak, yollardaki ve kaldırımlardaki kısmi bozulmalara herhangi bir olumsuz durum oluşturmadan ve olası bir kaza yaşanmadan müdahale ediyor. Böylece can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek bir olumsuzluk hızla ortadan kaldırılıyor.
TALEPLER ÜZERİNE
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri yol bakım acil müdahale ekipleri ana arterlerde, yollarda veya kaldırımlarda oluşan bozulma ve aşınmalara gerek 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, gerekse Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ederek çözüm getiriyor. Kaldırımlarda ve yollarda oluşan çökme ve kırılmaların herhangi bir olumsuz duruma sebep olmaması için hızlı bir şekilde müdahale edilerek sorun gideriliyor.
.gif)
Gündem, 06 Şubat 2022 04:59
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
