İYİ Parti İzmit’ten Yeniden Aydınlanma Derneği’ne ziyaret
Siyaset, 31 Ocak 2022 20:00Dr. Pelin Coştur Filiz Başkanlığındaki İYİ Parti İzmit İlçe yönetimi, Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ziyarette etti.
Bu ziyarete; Başkan Yardımcıları Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Ali Osman Aydın, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Kadın Politikaları Başkan Vekili Ünzile Yılman ve Gençlik Kollarından Taner Yurtbay katıldı. Yeniden Aydınlanma Derneği’nden; Kocaeli Şube Başkanı Selçuk Pınar, yöneticilerden Ertan Kaptan, Kıymet Satar, Ali Aydın, Mutlu Yurt, Mehmet Kılıçarslan ile Ömer Tombaklar ile Adem Arı ziyarette hazır bulundu.
Selçuk Pınar; “Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Siyasi partiler toplumun desteğini alarak devlet yönetimine talip olan örgütlenmelerdir. Sivil toplum kuruluşları siyasi partilerin halk ile temasını güçlendiren yapılardır. Daha temsilciliğimizin resmi açılışını yapmadan yapmış olduğunuz ziyaret bizleri bu noktada ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.
İlçe Başkanı Dr. Pelin; “Biz halkın teveccühünü kazanmayı hedefliyorsak halka inme noktasında tüzüğümüze, ilkelerimize ve devlet yönetim felsefemize uygun dahası milletin geleceği için olumlu düşüncesi olan her türlü kuruluşla iletişim halinde olmak durumundayız. Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ülkemizi geleceğe taşıyacak bir aydın hareketi olarak görüyoruz” dedi.
Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette ilgi genç partililerin üzerindeydi. Gençlik Kollarından Taner; Bilgisayarlar, android cihazlar ve 3D cihazları sayesinde insan bilişinin yapay fiziksel ortama dahil olmasını sağlayan metaverse Türkçe deyimiyle sanal evren hakkında bilgi verdi.
Öğretim Görevlisi Adem Arı; 2015-16 yıllarında İzmit Belediyesi için yaptığı “Tarihi ve Kültürel Yönleriyle İzmit Köyleri Projesinin eksikliklerinin tamamlanması, güncellenmesi ve İzmit için yapılabilecek diğer projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Selçuk Pınar, misafirleri Derneğin Sığınmacılar konusunda 5 Şubat’ta yapacağı panele davet etti.
.gif)
Siyaset, 31 Ocak 2022 20:00
Yorumlar (0)
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
