Başkan Büyükakın: İnsanımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz
Gündem, 31 Ocak 2022 05:44Başkan Büyükakın, “İnsanımız için hizmet üretmeye, değer sunmaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak için taş üstüne taş koymaya devam ediyoruz” dedi
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları, meslek odaları ve siyasi partilerin yöneticileriyle buluşmalarına devam ediyor. Kentin ortak akılla yönetilmesine önem gösteren Başkan Büyükakın, son olarak Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık, Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Sitesi Başkanı Haydar Demirkıran, Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala ve yönetimlerinin yanı sıra Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin üyeleriyle bir araya geldi. Kentin tüm dinamikleriyle görüş alışverişi yaptıklarını ziyaretlerde dile getiren Başkan Büyükakın, “Hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarımızla yaşanabilir bir çevre ile kimlikli ve sürdürülebilir bir kentleşmenin inşası için çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar, ürettiğimiz hizmetler ve verdiğimiz desteklerle şehrimizin mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.
ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Önerilen her yeni fikre ve tespitlere karşı çok hassas olduklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “İnsanımız için hizmet üretmeye, değer sunmaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak için taş üstüne taş koymaya yani insanımız için proje üretmeye devam ediyoruz. Tüm projelerimizde ailelerimizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin beklentilerini önemsiyoruz” diye konuştu. Toprağa, üretime, kalkınmaya ve gelişmeye ayrı bir önem verdiklerini de birlikteliklerde dile getiren Başkan Büyükakın, “Üretime katkı sunan, istihdam sağlayan ve geleceğe güvenle bakmamız için yatırım yapan her girişimcimizin yanında oluyoruz” şeklinde konuştu.
HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA DESTEK OLMAYA GAYRET EDİYORUZ
“İnsanımızı mutlu kılmak ve şehrimizi geliştirmek için tüm çalışanlarımızla birlikte hareket ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bunun yanında tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızla ve gençlerimizle de yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın bu alanlarda yapacağı her türlü çalışmaya destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Tarımsal ve hayvansal üretime dönük her türlü adımı attıklarını belirten Başkan Büyükakın, bu alanlardaki meslek odalarıyla da yakından çalıştıklarını ifade etti.
.gif)
Gündem, 31 Ocak 2022 05:44
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
