İYİ Parti İzmit’ten Yenişehir ziyareti
Siyaset, 30 Ocak 2022 01:17İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Yenişehir Mahallesi ile devam etti.
İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Emre Evren ve Yunus Uyar, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Nebiye Demirtaş, Ali Osman Aydın, Erol Derin, İlçe Yöneticileri Hakan Tamer, Tuncay Çatal, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Semiha Gündoğdu, Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz, Alikahya Atatürk Mahalle Temsilcisi Öznur Sevimli, Bekirdere Mahalle Temsilcisi Özkan Tavşan, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Mustafa Coşkun, Cedit Mahalle Temsilcisi Sebati Çakım, Nebahat Eren, Akpınar Mahalle Temsilcisi Fevzi Tekin, Kadın Politikaları Başkanvekili Ünzile Yılman, Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Sevinç Yalçın, Gençlik Kolları üyelerimizden Taner Yurtbay, Anıl Kaan Bayraktar ve katılan diğer üyelerle Yenişehir Mahallesinde kalabalık bir ziyaret gerçekleştirdiler.
İlçe Teşkilatı ziyaretlerine Yenişehir Mahalle Muhtarı Salih Çuman’ı ziyaret ederek başladı ve ardından Yenişehir Mahallesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "Bu hafta ziyaretimizi İzmit’imizin en büyük mahallesi olan Yenişehir mahallesine yaptık. Mahalle muhtarımız Salih Çuman’ı ziyaret ederek taleplerini dinledik. Muhtarımıza bizi ağırlamasından ve hoş sohbetinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Daha sonra Yenişehir mahallesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız dertli, seçim isteği esnafımızın ağzından düşmedi, bakkal işleten bir kız kardeşimiz ‘’etiketlerden biz utanıyoruz her gün fiyat değişiyor müşterilerimizin alım gücü çok düştü ve bu da biz esnafları vuruyor’’ dedi. Bir diğer esnafımız 40 TL’ ye aldığı ürünü bugün 250 TL ’ye aldığını fakat bu zamları kendisinin yapamadığından yakındı.
Vatandaşımız dertli, tencere kaynamıyor her ziyaretimizde aynı serzenişlerle karşılaşıyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi çözüm projelerimiz var, vatandaşımızın sorununu ancak biz çözeriz. Teşkilat Başkanımız Sinan Yıldız ve Mahalle Başkanımız Sn. Semiha Gündoğdu’ya hazırladıkları program için teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
.gif)
Siyaset, 30 Ocak 2022 01:17
Yorumlar (0)
ÇAYKUR fiyatları güncelledi
Sepetçi TOKİ konutları arasındaki ulaşım sorununa çözüm!
AKP'nin 25'inci yıl kutlamasında bu mu olacak?
Erdoğan, Yavaş'ın gerisinde kalıyor
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
