KO-MEK küçük ressama renk oldu
Gündem, 29 Ocak 2022 04:35Küçük ressam Sare, KO-MEK’in desteğiyle başarılı çalışmalarına devam ediyor
Sanat ve tasarım alanında binlerce kursiyere eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) geleceğin ressamlarına da destek oluyor. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alarak başarılı çalışmalar yürüten KO-MEK, annesinin yardımıyla kendilerine ulaşarak boya ve fırça takımı isteyen minik ressam Sare’nin çağrısını cevapsız bırakmadı.
ŞOVALE, BOYA VE FIRÇALAR KO-MEK’TEN
KO-MEK Vefası ile Türkiye’nin dört bir yanında binlerce kalbe dokunan KO-MEK, bu kez resim yapmasını çok seven ama şövale ve fırça takımı almakta güçlük çeken 7 yaşındaki Sare Tütüncü’ye destek oldu. Sare’nin çağrısını cevapsız bırakmayan KO-MEK minik ressama şövale, boya ve fırça takımı hediye etti. Hediyelerini büyük bir titizlik ve heyecanla açan Sare daha sonra şövalesini kurarak yarım bıraktığı resimlerini tamamlamak için çalışmalara başladı.
RESSAM OLMAYI ÇOK İSTİYORUM
Birçok resim yaparak yarışmalarda dereceler alan minik ressam Sare, KO-MEK ailesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ‘’Resim yapmayı çok seviyorum. Çok küçükken yapmaya başladım acaba ilerletebilir miyim diye annemle konuştuk. Okulda yaptığım resimler yarışmalarda dereceye girince artık resim yapma fikrim iyice oluştu. Resim yapmak çok harika bir duygu, bana mutluluk veriyor, ilerde ressam olup sergiler açmak istiyorum. Annem, babam da bana destek oluyor. Resimlerimi hayal ederek kurgulayarak çiziyorum. KO-MEK’i daha önceden de biliyordum. Annem vasıtasıyla ulaştım, bana destek olup bu güzel takımı gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum’’ diyerek duygularını dile getirdi.
.gif)
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
Adeta 10 parmağında 10 marifet olan Sare, resimle birlikte kitap okumayı ve yazmayı da çok seviyor. Daha okuma yazmaya yeni başladığı dönemde annesine adadığı bir kitap yazmaya başlayan Sare, kısa sürede kitabı bitirerek baskıya verdiğini ve yayınlandığını da belirterek, bu alanda da iddialı olduğunu ifade ediyor. Resim ve edebiyat alanında kendisini geliştirmek isteyen Sare, çalışmalarına artık KO-MEK’in de desteğiyle hız vereceğini belirtti.
KO-MEK VEFASI GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
KO-MEK Vefası ile yüzleri güldüren, birçok kalbe dokunarak onların mutlu olmasına vesile olan KO-MEK’te eğitimler 43 kurs merkezinde 355 farklı branşta devam ediyor. Her kesimden her yaştan vatandaşa ulaşan KO-MEK, ‘’Herkesin eğitim alacağı bir branş vardır’’ diyerek kursiyerlerini bekliyor. Meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra istihdam alanında da açmış olduğu kurslarla eğitimler veren KO-MEK binlerce kişiye gönül kapısı olmaya devam ediyor. KO-MEK Vefası ile gönül köprüleri kuran KO-MEK eğitim almak isteyen herkesin yuvası oluyor.
ONLİNE BAŞVURU İÇİN
Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.
Gündem, 29 Ocak 2022 04:35
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
