Hasta nakil ambulansları kara kışta görev başında
Sağlık, 27 Ocak 2022 01:25Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nasta nakil ambulansları zorlu hava koşullarında hastalara hizmet vermek için görev başında
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren hasta nakil ambulansları zorlu kış şartlarına rağmen Kocaeli’nin her köşesindeki hastaları evlerinden alıp hastaneye götürmeye devam ediyor. Kar kış demeden çalışan mavi ambulanslar, tedavisinin tamamlanmasının ardından hasta ve yakınını tekrar evine bırakıyor.
AMBULANSLAR VATANDAŞIN HİZMETİNDE
Kocaeli’nde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle köy yollarında ulaşım zorlaşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla mücadele ekipleri yolları açık tutmak için çalışırken, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren hasta nakil ambulansları zorlu kış şartlarına rağmen Kocaeli’nin her köşesindeki hastalara çare olmak için çalışıyor.
NEVZAT AMCA HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ
15 gündür diyalize giden 61 yaşındaki Nevzat Şahin’in yardımına yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı yetişti. İzmit Çayırköy Hacıoğlu Köyü Kümeevler’de ikamet eden Yaşar Şahin, kardeşi Nevzat Şahin’in karaciğer hastalığı nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesindeki diyaliz tedavisi için 153 Çağrı Merkezinden yardım istedi. Çağrının ardından hasta nakil ambulansları harekete geçti. Zorlu kış şartlarına rağmen Hacıoğlu Köyüne ulaşan ekipler 62 yaşındaki Nevzat Şahin’i evinden alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı.
BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kardeşinin Kocaeli Devlet Hastanesinde 15 gün önce diyalize bağlandığını belirten Yaşar Şahin, “Haftanın 3 günü diyalize gidiyoruz. Bu hizmetten memnunuz, Allah devletimizden razı olsun. Kardeşim siroz hastası, 15 gün önce diyalize gitmeye başladı. Kocaeli Devlet Hastanesinde haftanın 3 günü diyalize bağlanıyor. Bizim için en önemli sorun ulaşım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hasta nakil ambulansları bu hava şartlarında da bize hizmet veriyor. Kocaeli Büyükşehir’e teşekkür ediyoruz” diyerek düşüncelerini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kar kış demeden nasta nakil ambulanslarıyla hastalara hizmet vermeye devam ediyor.
.gif)
Sağlık, 27 Ocak 2022 01:25
Yorumlar (0)
Şehri geliştiren fikirler ödüllendirildi
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
