Tepedeki tekelci faaliyetin park parası bile insanımızı Kartepe’ye gitmeye zorluyor!
Siyaset, 26 Ocak 2022 03:26Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı İbrahim Ethem Akbuğa yaptığı basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmede bulundu.
Başkan Akbuğa şöyle konuştu: ’Kartepe İlçemiz doğal güzelliği oldukça mükemmel olan bir ilçemiz. Özellikle Kış mevsiminde ülkemizin sayılı bölgelerinden biri haline gelmiş ilçemiz kartpostal niteliğinde güzel yerleri içerisinde barındıyor. Peki bu güzellikten acaba Kartepeli vatandaşlarımız ne kadar yaralanabiliyor?
Arabasını alıp şöyle bir tepeye çıkayım dese tepedeki tekelci faaliyetin park parası bile insanımızı Kartepe’ye gitmeye zorlanıyor. Belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışını da göz önünde bulundurarak her kesimden insanımızın faydalanacağı bir tesisi en yakın zamanda Kartepe’ye kazandırması, tesis yapılana kadar ki süreçte insanımızın kış turizminden faydalanabileceği alanları oluşturması gerekmektedir.
Kartepeli, kendi ilçesinin nimetlerinden faydalanamayıp sadece külfeti omuzlanıyorsa bu durumda bir sıkıntı var demektir. İlçemizde sürekli gidip gelen elektrikler ise vatandaşımızı bezdirmiş.. Neredeyse her gün bir mahallemiz elektrik kesintisi yaşamaktadır. Elektriğe gelen zamlar anında faturaya yansırken bu çalışmalardan dolayı mağduriyet yaşattıkları için Elektrik Dağıtım Firmaları hiçbir sorumluluğu ne yazık ki üstlenmemektedir.
İSTASYON CADDESİNE ÇIKALIM ESNAFA DURUM NASIL DİYE SORALIM?
Gün geçmiyor ki yeni bir zam haberi gelmesin... Her gece yarısı yeni bir zam haberi alıyoruz. Her yeni güne yeni zamlarla uyanıyoruz Şimdi sizinle şuradan İstasyon caddesine çıkalım esnafa durum nasıl diye soralım, hepsi yakın zamanda iş yerlerine gelen elektrik ve doğal gaz faturalarının tutarından dert yanacaktır. Ne yazık ki aynı şekilde vatandaşlarımız da bu zorlu kış günlerinde evlerine gelen faturaları gördükçe adeta şok olmuş durumdadır. 2 Liralık TRT Payını davul zurna ile kaldıran İktidar, faturalara %130 zam yapmıştır. Biz Saadet Partisi olarak, her zaman vatandaşlarımızın gerçek gündemine odaklanacağız. Yersiz ve gereksiz kayıkçı kavgalarını gündemimize almayacağız. Üretilmiş gündemlerle, algılarla vaktimizi asla harcamayacağız.
BİZİM ÖNCELİĞİMİZ; ÇİFTÇİMİZDİR, ESNAFIMIZDIR, GENÇLERİMİZDİR, EV HANIMLARIDIR
-Bizim önceliğimiz; geçinemeyen insanımızdır… Yoksulluk sınırı altında yaşayan 20 milyonu aşkın insanımızdır… Başını sokacak bir evi olmayan nüfusumuzun yüzde 42’sidir… Emeğinin ve alın terinin karşılığını alamayan çalışanlarımızdır… Yıllardır çalıştığı halde açlık sınırının altına bir ücrete mahkum edilen emeklilerimizdir… Çiftçimizdir, esnafımızdır, gençlerimizdir, ev hanımlarıdır’ dedi.
Siyaset, 26 Ocak 2022 03:26
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
