Dilovası Belediyesi memurlarını sevindiren sözleşme
Gündem, 20 Ocak 2022 03:36Dilovası Belediyesi’nin Memur ve Sözleşmeli Çalışanlarını ilgilendiren sözleşme, Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni’nin imzasıyla mutlu sona erdi. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi tavan tutar üzerinden imzalandı.
BEM BİR SEN KOCAELİ ŞUBESİ TÜRKİYE GENELİNDE İLK SIRADA
Programda Konuşan Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni” Türkiye genelinde Bem-Bir-Sen Şubeleri arasında üye ve kazanımlar noktasında 1 numarada bulunan Kocaeli Şubesi olarak, yetkili kurumlarda imzaladığımız sözleşmelerin finalini, Dilovası Belediyesi’nde düzenlenen bu mutlu program ile yaptık. Yapılan sözleşme için başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese, şubem ve üyelerim adına teşekkür ediyorum.
2022-2023 yıllarını kapsayacak sözleşme maratonuna Derince Belediye Başkanımız Zeki bey ile başlamış idik. Bugün Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’le finale yakışır bir sözleşme imzalayarak bu süreci tamamladık.
Sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu programda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ÇALIŞANLARIMIZIN ÖZVERİLERİ KENDİLERİNE REFAH OLARAK GERİ DÖNDÜ
Şube Başkanı Zihni’nin ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklama da; “Sözleşmenin ilçemize ve memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bütçemizin el verdiğinin en iyisini yapmaya çalıştık.
.gif)
MESAİ ARKADAŞLARIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORLAR.
Memur arkadaşlarımız aldıkları zamla kendi refah seviyelerini artırırken, aslında dolaylı yoldan ilçe esnafımıza da katkı sunmuş olacaklar. Çok şükür hep birlikte ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. İlçemizin büyümesi, gelişmesi ve Yükselen Şehir Dilovası’nı hep birlikte inşa etme gayretindeyiz. Merkeze insanı koyarak, adaletli ve ilkeli, kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.
Bu noktada da sizlere büyük işler düşüyor. Sizler ne kadar özverili çalışır, kurumumuza katkı sağlarsanız, o kadar güçlü olur ve çalışmalarımızı daha iyi bir şekilde gerçekleştiririz. Sizlere güveniyor, her birinize emeklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
SENDİKA BAŞKANINDAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR
Konuşmaların ardından Bem-Bir-Sen Dilovası Belediyesi İş yeri temsilcisi Çetin Polat, Başkan Şayir’e desteklerinden ve yapılan sözleşmeden dolayı, mesai arkadaşlarına da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kocaeli Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Faruk Zihni, Başkan Şayir’e teşekkür plaketi takdim etti.
Gündem, 20 Ocak 2022 03:36
Yorumlar (0)
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
Başkan Büyükakın sınava girecek öğrencileri unutmadı
15 Temmuz öncesi şehitlikte bir araya geldiler
Meydanlarda maç izlemek yasak!
İş insanı Altınay’ın kızı Merve Sude Uçar mezun oldu
Gölcük'te El Sanatları Festivali için başvurular başladı
KOTO’dan Alman Ticaret Odası ile iş birliği protokolü
76 vekil adına sahte imza verildi
Her an seçim gündeme gelebilir!
Çınar Akademi’de sınav öğrencisi öğrencilere moral dopingi!
Plajlar hazır!
Büyükada Kocaelilileri bekliyor!
Kartepe stadyum yolu yapboz tahtasına döndü!
O başkan da gözaltına alındı
Başkan Hürriyet okullarda engellenen beslenme saati projesini böyle hayata geçirecek
Hiç mi rencide olmuyorsunuz bundan?
Çayırova Kent Meydanı projesinde sona gelindi
Türkkan, İzmit Körfez Dip Çamuru TBMM gündemine taşıdı
Emekli öğretmenden Özel'e: Aç geziyorum
Başkan Bulut: Kocaeli iş dünyası başarı grafiğini yükseltiyor
Mamikler Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temeli Tüysüzler’de atılıyor
Yargı sürecine müdahale ihtimali araştırılmalı
Kocaeli’de sahillere ulaşım 20 Haziran’da başlıyor
500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 85 Kocaeli firması var
AKP'de Erdoğan sonrası liderlik hesapları!
Gölcüklüler bu konsere davetli!
Kocaeli vekili Kanko’dan TBMM’de SMA isyanı
Alpaslan Vural’ın kızı Durul mezun oldu
Gölcük’te İYİ Partililerden Tandoğan çağrısı
Buz pistindeki kafeye 300 bin TL teklif
Kandıra’da 40 yıl sonra keten üretimine yeniden başladı
Tartışılan o savcı terfi ettirildi!
