SEDAŞ ekipleri karla tam kadro mücadele ediyor
Gündem, 19 Ocak 2022 14:24Gece saatlerinde başlayan kar yağışına karşı enerji sürekliliğini korumak için SEDAŞ ekipleri bölgenin her noktasında ara vermeden çalışıyor. 20 bin kilometrekarelik alanın tamamında gece gündüz sahada olan ekipler, hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek teknik arızalara güçlü ekipmanlarıyla anında müdahale etmek için hazır durumda.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (SEDAŞ) ekipleri, gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’de etkisini gösteren kar nedeniyle tam kadro alarma geçti. İl ve ilçe merkezleri ile köylerde de enerji nöbetine başlayan ekipler, gece gündüz sahadan ayrılmayarak olası teknik arızalara kısa zamanda müdahale ediyorlar.
Enerji sürekliliği için teknolojik ekipmanlar devrede
20 bin kilometrekarelik alanın her noktasında görevde olan ekiplere, SEDAŞ bölge yöneticileri de eşlik ediyor. SEDAŞ ekipleri, ileri teknolojik donanımlar ve güçlü araç filosuyla kar yağışı boyunca enerji sürekliliğini korumayı amaçlıyor. Bölgenin tamamında binek, sepetli, 4x4 ve 4x2 pick-up, 4x4 ve 4x2 Duster, vinç ve kablo test araçlarından oluşan geniş araç filosu hizmet veriyor.
Erişimin mümkün olmadığı ormanlık alanlarda ise drone yardımıyla tarama ve tespit yapılacak. Yolların kapanması halinde ise Valilik, il ve ilçe yerel yönetim birimleri ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) bağlı ekiplerle koordineli biçimde hareket edilecek.
SEDAŞ Çağrı Merkezi tam kapasite çalışıyor
Müşteriler, kar yağışı nedeni ilee yaşanabilecek kesinti ve arızalarla ilgili SEDAŞ'ın 186 numaralı Müşteri İletişim hattı, akıllı telefonlardaki SEDAŞ Mobil uygulaması ve 0530 919 19 19 no’lu WhatsApp hattından ihbar bırakabiliyor. Gelen bildirimlere yanıt verebilmek adına çağrı merkezinde görev alan müşteri temsilcileri tam kapasite hizmet veriyor.
.gif)
Gündem, 19 Ocak 2022 14:24
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
