Gölcük Taekwondo Şöleni’nde 270 sporcu üst kuşağa terfi etti
Spor, 17 Ocak 2022 09:37Gölcük Belediyespor Kulübü’nün taekwondo kurslarına katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavında 270 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.
Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan 4 ayda bir yapılan 1. Dönem Kuşak İmtihanı Genel Sınavı 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda 16 Ocak 2022 Cumartesi günü yapıldı. İmtihana katılan 270 Gölcük Belediyesporlu taekwondocu, tam not alarak bir üst kuşağa yükseldiler. Sporcular ve velilerin büyük ilgi gösterdiği kuşak imtihanına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; genç sporcuların heyecanına ortak oldular. Kuşak imtihanını; Taekwondo Antrenörleri, İsa Gündağ, Meliha Evcil, Kemal Aloğlu, Ali Çolak, İhsan Yaman ve Zabit Pustu gerçekleştirdiler.
“GELECEĞİN MİLLİ SPORCULARINI GÖLCÜK’TE YETİŞTİRECEĞİZ”
Kuşak imtihanını başarıyla tamamlayan sporcuları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyespor bünyesinde eğitim alan sporcularımızın göstermiş olduğu başarılardan gurur duyuyoruz. Geleceğin milli sporcularını, Gölcük’te yetiştireceğiz. Planlı ve programlı çalışmaya devam eden gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz. Gölcük Belediyesi olarak amatör sporlara olan desteğimizi arttırarak gençlerimizin farklı spor dallarında başarı kazanmasına katkı sunmayı sürdüreceğiz. Bu duygularla; gençlerimizi, özellikle de ailelerini tebrik ediyor; Gölcük Belediyesi Spor Birimi Müdürü Murat Aydoğdu’ya, Zabit Pustu hocamıza ve eğitmenlerimize; kuşak törenine de yansıyan disiplinli eğitimleri için teşekkür ediyorum” dedi.
270 TAEKWONDOCU BİR ÜST KUŞAĞA GEÇTİ
Kuşak imtihanı hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Zabit Pustu, “Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 1. Dönem Kuşak İmtihanına Gölcük Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcularımızdan; 100 beyaz kemer, 40 sarı kemer, 40 yeşil kemer, 30 yeşil mavi, 30 mavi, 30 kırmızı, 10 kırmızı siyah olmak üzere toplam 270 sporcu katıldı. Kuşak imtihanına katılan tüm sporcular bir üst kuşağa geçmeye hak kazandılar. Çocuklarımızı kutluyorum” diye konuştu.
.gif)
Spor, 17 Ocak 2022 09:37
Yorumlar (0)
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
