Sancaklı’dan Gümüşhanelilere ziyaret
Gündem, 09 Ocak 2022 21:20Beraberindeki heyetle İzmit Kuruçeşme’de bulunan Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nı ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Vakıf, gençlerimizin eğitimleri konusunda da çok güzel işlere imza atıyor. Çalışmalarını taktir ediyoruz” İfadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit’te bulunan Kocaeli Gümüşhaneler Vakfı’nı ziyaret ederek vakıf yöneticileri ile bir araya geldi. Vakıf binasında gerçekleşen ziyarette Sancaklı’ya, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli il başkan yardımcıları, İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve yönetimi de eşlik etti.
“HER ZAMAN SAHADALAR”
Vakıf binasında Milletvekili Saffet Sancaklı ve beraberindekileri karşılayan Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, “yönetimimizle birlikte sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. MHP sadece seçim zamanı değil, her zaman sahada olarak vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Değerli milletvekilimiz Saffet Bey’in de gerek Kocaeli’miz için gerekse ülkemiz için yaptığı güzel işlere şahit oluyoruz. Nazik ziyaretleri için kendisine ve MHP İl, ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“VAKIF, GELECEĞİMİZİ ÖNEMSİYOR”
Vakfın yaptığı faydalı çalışmalara değinen Sancaklı; “Gençlerimizin eğitimine verdikleri desteklerle geleceğimize katkıda bulunan değerli Vakıf Başkanı Köksal Kara ve yönetimine çalışmaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Gümüşhanelilerle ilgili söylenecek bir söz var. Gümüşhaneliler vatanını bayrağını, ezanını seven ve bu uğurda da fedakârlık yapılması gerektiğinde en ön saflarda olacak insanlardır. Kocaeli’ndeki Gümüşhaneliler için de hep iyi şeyler duyuyoruz. Güzel işler yaptıklarını biliyoruz. Vakfımıza, yaptıkları güzel işlerden dolayı başarılar diliyorum.
“BEN DE FAHRİ GÜMÜŞHANELİYİM”
Gümüşhane’nin kendisinde özel bir yeri olduğu belirten Sancaklı, “Ben de fahri Gümüşhaneliyim. Fahri hemşerilik beratımı almak için en kısa zamanda Gümüşhane’ye gideceğim. Bana bunu layık gördükleri için tüm Gümüşhane halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Vakıf Başkanı Köksal Kara, Milletvekili Saffet Sancaklı’ya günün anısına hediye taktim etti.
.gif)
Gündem, 09 Ocak 2022 21:20
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
