Nail Çiler’den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
İş Dünyası, 08 Ocak 2022 23:01Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
İşte o açıklamanın içeriği:
4 Ocak 1961 yılından bu yana; basın çalışanlarımıza ekonomik ve sosyal hakların tanındığı, 212 sayılı Kanun’un yürürlüğe girdiği 10 Ocak tarihi, “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.
Sanayinin Başkenti, teknoloji ve bilimin üssü ve aynı zamanda tarihi ve turistik değerleriyle de sosyal yaşamında da merkezi olan Gebze’mizde yaşanan olayların duyurulması ve sürekli olarak geliştirilen projelerin ve çalışmaların bölge ile paylaşılması için; demokrasinin temel taşlarından basın mensuplarımızın ilkeli ve objektif bir şekilde çalışarak bizlerle birlikte yol alması, faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız konusunda aynı hassasiyeti göstererek, haber takibini en hızlı biçimde yapmaları, belgeseller, tanıtım çalışmaları, sosyal medya paylaşımlarıyla bölge insanımızın temsilcisi gazetecilerimizin habere ulaşma konusunda üstün bir gayretle çalışması bizleri mutlu etmektedir.
Dünyanın en saygın mesleklerinden birini yürüten basın mensuplarımızın yeri geldiğinde mesai kavramı gözetmeden; hem yazılı, hem görsel, hem de sosyal medyada kamuoyuna haber servis ederken, doğru haberi ulaştırma konusunda dikkatle ve titizlikle çalışmalarını gururla izliyor, özellikle yerel basın mensuplarımız ile bölgede güçlü bir bağ oluşturduğumuzu biliyoruz.
Bölgemize sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı yerel ve ulusal gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile internet haber temsilcileri başta olmak üzere, bu mesleğe gönül vermiş basın-yayın kuruluşlarının çalışanlarının, kamuoyunun gözü kulağı olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, mesailerinde kolaylıklar diler, bizlerle birlikte daha güçlü bir Gebze için çalıştıkları için teşekkür ederiz.
İş Dünyası, 08 Ocak 2022 23:01
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
