Derince’de CHP’ye 105 yeni üye
Siyaset, 06 Ocak 2022 21:44CHP Kocaeli ailesine Derince’den katılan 105 yeni genç üye ile partinin iktidar yürüyüşündeki safları daha da büyüdü.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir ve yönetimin çalışmaları ile CHP Kocaeli ailesine 105 yeni genç üye daha katıldı. CHP Derince İlçe Örgütü binasında düzenlenen rozet takdim törenine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bilal Özşahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Caner Arduç, Ozan Işık, Dilara Dalbudak, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve genç üyeler katıldı.
İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ BÜYÜYOR
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir, partiye katılan yeni genç üyeler ile ile Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak çok daha iyi işlere hep birlikte imza atacaklarını ifade etti. CHP Kocaeli İl Kolları Başkanı Zeki Karakaldılar ise partinin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, yeni genç üyelerle birlikte hareket etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç da yeni genç üyelerin varlığı ile dev çınar olarak adlandırdığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde omuz omuza mücadele ederek iktidara yürüyeceklerini söyledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti.
GENÇLERİN HAYALLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti. Derince’ye taze kan gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, yeni genç üyelerle Derince’de çok daha başarılı işlere imza atacaklarını belirtti. Son olarak gençlere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Çocukluktan bu yana görev aldığım partimizde hep il başkanı olma hayalim vardı. Bugün bu hayali taşıyan yeni arkadaşlarımızla bir aradayız. Sizleri görünce yüksek olan umudumuz daha da perçinlendi. Ülkemiz şu anda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Ancak asla umutsuzluğa kapılmayın. Hep birlikte bu gidişatı bizler değiştireceğiz, gençlerimizin hayallerini hayata geçireceğiz. Ailemize hoş geldiniz” dedi.
.gif)
Siyaset, 06 Ocak 2022 21:44
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
