Doğalgaz artık Kocaeli’nin köylerinde
Gündem, 30 Aralık 2021 05:19Kocaeli bölgesine doğal gaz arzı sağlayan İZGAZ, 8 Mart 2021 tarihinde PALMET Şirketler Grubu’na dahil olduktan sonra yatırım tavanını yükselterek başlattığı yeni yatırım bölgelerindeki çalışmaları tamamlıyor.
150 milyon olarak açıklanan yatırım bedeli ile Temmuz ayı itibarıyla 22 bölgede başlatılan çalışmaların sonuna gelindiğini belirten PALMET Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, “Mart ayında devraldığımız İZGAZ’da yatırım süreçlerinin planlamasını yaparak çalışmaya başladık. 2021 yılında yaklaşık 300 km hat imalatı yaptık” diye konuştu.
“KOCAELİ’DE KÖYLER DE ARTIK DOĞAL GAZ KONFORUYLA BULUŞUYOR”
Sönmez, Kocaeli’deki doğal gaz hattının köylere kadar uzandığını belirterek, şöyle devam etti: “2021 yılının ikinci yarısı itibarıyla başladığımız çalışmalarda Kandıra’nın Cebeci Köyü ve Safalı Köyü’ne, Gölcük’te Hasaney, Nimetiye ve Nüzhetiye köylerine gaz arzı sağlandı. Aralık ayı sonuna kadar İzmit’te 13, Kartepe’de 2, Kandıra’da 6 ve Körfez’de 1 köye gaz arzı sağlanacaktır. Doğal gaz konforu ve ekonomisinin Kocaeli’de yaygınlaşması için çalışmalarımız tüm hızıyla 2022 yılında da devam edecek.”
DENİZ GEÇİŞİ PROJESİ DE TAMAMLANDI
Gaz Grup Başkanı Sönmez, bölgenin en önemli doğal gaz projelerinden biri olan Deniz Geçişi Projesi’nin de tamamlandığını belirterek, “Derince ile Gölcük arasındaki deniz dibi doğal gaz boru hattı tamamlanarak gaz arzı sağlandı. Yaklaşık 38 metre su derinliğinden geçilerek 3000 metrelik hat imalatı yapıldı. Bu projeyle artan gaz arzına karşın dengeli şebeke basıncı sağlanarak kesintisiz gaz arzını sağlayabiliyoruz” diye konuştu.
“ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”
PALMET Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, yaklaşık 450 bin müşteriyi doğal gaz ekonomisi ve konforu ile buluşturduklarını hatırlatarak, “Müşterilerimiz için güvenilir, ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir şirket olarak müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yatırımlarımızla kent için değer yaratırken sayısal alt yapımızı da geliştirerek müşterilerimizin uzaktan erişim işlemleriyle en iyi hizmeti almasını sağlıyoruz” dedi.
Gündem, 30 Aralık 2021 05:19
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
