Millet Bahçesine 3. etap geliyor
Gündem, 23 Aralık 2021 11:20Başkan Büyükakın, Darıca’da yaptığı incelemelerde Millet Bahçesi’nin 3. etap çalışmalarıyla genişletileceği ve bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını söyledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca’da yaptığı incelemelerde bir müjdeyi daha verdi. Başkan Büyükakın, tamamlandığı günden itibaren Darıca ve çevresinde yoğun ilgi gören Millet Bahçesi’nin 3. etabının çalışmalarına 2022 yılında başlanacağını ifade etti. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, ‘’Darıca ve Darıca’nın güzel insanları, hizmetlerin de en güzelini fazlasıyla hak ediyor’’ dedi.
1. VE 2. ETAP YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Darıca Millet Bahçesi, etap etap genişleyerek, bölge sakinleri ve Kocaelililerin nefes alacağı, ailece huzurlu saatler geçireceği, vazgeçilmez alanlardan biri haline geliyor. Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkıyla başlayan süreçte 2. etabı da halkın hizmetine sunulan Darıca Millet Bahçesi, ilk günden itibaren ilçede yaşayanlardan yoğun ilgi gördü.
‘’HER ŞEY DARICA’NIN GÜZEL İNSANLARI İÇİN’’
Darıca’ya ve Darıcalılar’a ayrı bir önem verdiğini her fırsatta gösteren Başkan Büyükakın, ilçede yaptığı incelemelerde Millet Bahçesi’nin 3. etabının çalışmalarına 2022 yılında başlanacağı müjdesini verdi. ‘’Darıca ve Darıca’nın güzel insanları, hizmetlerin de en güzelini fazlasıyla hak ediyor’’ diyen Başkan Büyükakın, ‘’Yeşilin ve mavinin kenti Kocaeli’nde hayata geçirdiğimiz Millet Bahçeleri, sahil parkları ve çevre düzenlemeleri, o bölgelerin cazibesini artırırken, değerine de değer katıyor. Darıca Millet Bahçemiz çok güzel oldu ve ilk günden itibaren Darıcalılar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şimdi Darıca Millet Bahçesi’nde 3. etap için projemizi tamamladık. 2022 yılında çalışmalarımıza başlayacağız’’ ifadesini kullandı. Başkan Büyükakın’a incelemelerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Hasan Aydınlık ve Sadık Uysal eşlik etti.
3.ETAPTA NELER OLACAK?
Darıca Millet Bahçesi’nin 3. etabının toplamda 180 dönümlük alanda hayata geçirilmesi planlanıyor. Millet bahçesinin 3. etabında ‘’Millet Kıraathanesi ve Meydanı, Giriş ve Karşılama Meydanı (Yansıma havuzları ve dinlenme alanları), Bahçe Sergi Alanları (Türk İslam Bahçesi, Itri Bitki ve Kaya Bahçesi, Gülistan, Oturma Alanları), Yürüyüş Yolları, Bisiklet Yolları, Dinlenme Alanları, Otoparklar (5 farklı noktada toplamda 1292 adet araçlık)’’ yer alacak. 2 bin 800 m² alanda kurulması planlanan Millet Kıraathanesinde ise 300 kişilik yetişkin kütüphanesi, 80 kişilik çocuk kütüphanesi, 160 kişilik çok amaçlı salon, kafeterya, toplantı salonu, workshop alanı, açık hava kitap okuma alanları bulunacak. Darıca Millet Bahçesi’nin 3. etabında çalışmalara 2022 yılında başlanıp, 2023’te bitirilmesi ön görülüyor.
.gif)
Gündem, 23 Aralık 2021 11:20
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
