SEDAŞ, 1.056 kişiyle zorlu hava koşullarına hazır
Gündem, 22 Aralık 2021 11:45Yüksek kesimlere düşen kar yağışında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan uyarıya göre bölgede etkili olması beklenen kuvvetli sağanak ve kar yağışı öncesi SEDAŞ hazırlıklarını tamamladı. Yüksek yerler ile köyler de dahil olmak üzere Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’nin tamamında toplamda 1.056 SEDAŞ’lı gece gündüz sahada hazır bulunuyor.
Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 20 bin kilometrekarelik alanın tümünde görevli 46’sı uzman yönetici toplam 1.056 kişilik SEDAŞ ekipleri hazırlıklarını tamamladı. İl ve ilçe merkezlerinin yanı sıra yüksek kesimler ile köylerde de 7/24 enerji nöbeti tutan SEDAŞ ekipleri, olumsuz hava koşullarının yol açabileceği teknik arızalara anında müdahale ediyor.
Yüksek kesimlerde kar nöbeti
Bolu, Kocaeli ve Sakarya’nın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı nedeni ile olası enerji kesintilerine karşı SEDAŞ ekipleri alarma geçti. Zorlu saha koşullarında çalışmalarını aralıksız devam ettiren ekiplere, bölge yöneticileri de eşlik ediyor.
Ekipler araçlarla bölgenin her noktasında görevde
SEDAŞ, faaliyet bölgesinin tamamında binek, sepetli, 4x4 ve 4x2 pick-up, 4x4 ve 4x2 binek, vinç ve kablo test araçlarından oluşan 532 araçlık geniş filo ağını kullanıyor. Erişimin mümkün olmadığı ormanlık alanlarda da drone yardımıyla tarama ve tespit yapılıyor. Yolların kapanması halinde ise Valilik, il ve ilçe yerel yönetim birimleri ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) bağlı ekiplerle koordineli biçimde hareket edilecek.
SEDAŞ Çağrı Merkezi tam kapasite hizmet veriyor
Müşteriler, hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek kesinti ve arızalarla ilgili SEDAŞ'ın 186 numaralı Müşteri İletişim hattı, akıllı telefonlardaki SEDAŞ Mobil uygulaması ve 0530 919 19 19 no’lu WhatsApp hattından ihbar bırakabilecek. Gelen bildirimlere yanıt verebilmek adına çağrı merkezinde görev alan müşteri temsilcileri tam kapasite hizmet veriyor.
.gif)
Gündem, 22 Aralık 2021 11:45
Yorumlar (0)
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
