Toyota Plaza Kaya ilk satıştan 30 yıl sonra aynı aileye yeni otomobil teslim etti
İş Dünyası, 14 Aralık 2021 19:48Kocaeli’nin sektörde öncü otomobil bayilerinden Toyota Plaza Kocaeli Kaya, 1991 yılında bayi açılışında ilk Corolla’yı satın alan Erdinç ailesine, 30 Yıl sonra bugün 2021 model Corolla aracını teslim etti.
Kocaeli’nin güçlü bayilerinden biri olan Toyota Plaza Kocaeli Kaya, bugün mutlu bir güne şahit oldu. 30 yıl önce Kocaeli Kaya’nın kurucusu İsmet Kaya’dan araba alan Erdinç ailesi bugün yeni arabalarını 2. nesil Kaya ailesinden aldı. Babalarının başlattığı işi bugünlere getirmekten gurur duyduklarını ifade eden Yönetim Kurulu üyesi Atalay Kaya; 30 yıl önce Sami Erdinç beye plaza açıldığında ilk aracı Babam İsmet Kaya teslim etmişti bugün plazamızın 30. Yılı ve Sami beyin oğlu Metin beye aracını bizler teslim ediyoruz. Bu güçlü bağı kurmak, bugünlere getirebilmek bizim için çok kıymetli ve çok mutluyuz dedi.
BENDEN BİR KURUŞ ALMADAN ARABAYI BANA TESLİM ETTİ
Metincan Sigorta’nın sahibi Metin Erdinç (60); “Arabamızı İsmet abiden almıştık. O zamanlar bende de başka bir araba vardı. Babamla(Sami Erdinç)ile bayinin açılışında Çok güzel bir Toyota Corolla gördüm ve çok beğendik. Ben arabayı almak için düşünürken İsmet Ağabey, benden bir kuruş para almadan aracı bana geçici plakayla hemen teslim etti. Geldiğim araba otoparkta kalırken ben son model aracımla tekrar işyerime döndüm. Bu anımı her zaman hatırlıyorum ve hiçbir zaman unutmayacağım”
HASSASİYET İÇİN KAYA AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Sami Erdinç; Öncelikle çok mutluyum ilk arabayı babam almıştı şimdi ben alıyorum. Gösterdikleri hassasiyet için Kaya ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah bize aracımızı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
30 YIL ÖNCE YAŞANAN BU DUYGUYU TEKRAR YAŞIYORUZ
Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaya; “Bu çok güzel bir duygu. Sami Amca babamın çok yakın bir dostu ben de oğlu Metin Abi ile çok yakın dostum. 30 yıl önce yaşanan bu duyguyu tekrar yaşıyoruz. Bizim için 30. Yıla denk gelmesi de çok anlamlı. 30 yılın bereketini bir 30 yıl daha aynı şekilde yaşamayı temenni ediyoruz dedi.
.gif)
BABALARIMIZIN BAŞLATTIĞINI 2 NESİL DEVAM EDİYORUZ
Kocaeli Kaya Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Kaya; Heyecan verici bir durum birinci nesil dediğimiz babalarımızın başlattığını bugün 2 nesil olarak devam ediyoruz. Aynı aileye aynı hassasiyetle hizmet verebilmek bu güçlü bağı kurmak, bugünlere getirebilmek bizim için çok kıymetli ve çok mutluyuz dedi.
KAYA AİLESİ OLARAK 30 YILDIR HİZMET VERİYORUZ
Toyota markasının güvenilirliği, güçlü konumundan dolayı çok kaliteli bir ürün satıyoruz. Biz ticaretimizin markasından dolayı çok şanslı bir aileyiz. Bir diğer açıdan baktığımızda Kaya ailesi olarak otuz yıldır sürdürülebilir durumda bu hizmetleri vermeye devam ediyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.
KOCAELİ’NİN EN GÜÇLÜ BAYİLERİNDEN BİRİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Kocaeli’nin en iyi, en güçlü otomotiv bayilerden biri olmaya çalışıyoruz. Bu idealler doğrultusunda hem müşteri memnuniyeti ,hem aile bütünlüğü açısından güzel işler çıkartabilmek adına çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.
30 YIL ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPAN AİLEYE İKİNCİ NESİL ÜRÜN VERİYOR
Bugünkü çalışmada otuz yıl önce babamızdan alışveriş yapmış bir ailenin ikinci nesline yine bizler ürün veriyoruz. Bu ürünün de yine Toyota olması ve bizden almaları mutluluk verici. Temennimiz bu bağlılığı üçüncü hatta dördüncü nesillere aktarabilmek dedi.
İş Dünyası, 14 Aralık 2021 19:48
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
