Körfez Belediyesi’nde davullu zurnalı final
Spor, 14 Aralık 2021 10:04Körfez Belediyesi’nin personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Penaltılara giden final maçında gülen Destek Hizmetleri Müdürlüğü oldu.
Körfez Belediyesi’nin personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi Kapalı Halı Saha’da gerçekleştirilen final gecesinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçı 6-4’lük skorla Park ve Bahçeler Müdürlüğü kazandı.
ÜÇÜNCÜ PARK VE BAHÇELER
Final müsabakasını izleyenler arasında Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı final maçı ise Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynandı.
PENALTILARLA KAZANDI
Kıran kırana geçen final maçında Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2-0 öne geçti. Maçın son 10 dakikasına baskılı şekilde giren Temizlik İşleri Müdürlüğü, peş peşe bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Berabere biten maç sonrasında seri penaltı atışlarına geçildi. Büyük heyecanın yaşandığı penaltı atışları sonrasında 5-4’lük üstünlükle şampiyonluğu Destek Hizmetleri Müdürlüğü kazandı.
KAYBEDENİN OLMADIĞI TURNUVA
Kupa töreninde konuşan Başkan Vekili Faruk Denli, “Kaybedenin olmadığı bir turnuva. Bizim gönlümüzde tüm takımlarımız şampiyon oldu” dedi. İlk dörde giren takımlara kupa ve madalya verilirken, en iyi kaleci Gökmen Gökmen, en centilmen takım Makine İkmal Bakım ve Onarım, en iyi seyirci Kadir Alçık, gol kralı Denizhan Çelik ve en değerli oyuncu Ercan Ulaş oldu ve ödüllerini aldı.
.gif)
Spor, 14 Aralık 2021 10:04
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
