Mansur Yavaş’a misafir oldular
Gündem, 12 Aralık 2021 16:26Halil Konuşkan Başkanlığındaki Yeniden Aydınlanma Derneği Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Ankara ziyaretine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la başlayan Yeniden Aydınlanma Derneği yöneticileri; Genel Başkan Halil Konuşkan, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Temsilcisi İhsan Yavuz, İstanbul İkinci Bölge Temsilcisi Jale Kayaalp, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa İl Temsilcisi Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Aydın, Murat Onat, Sakarya İl Temsilcisi Adem Arı, Kocaeli İl Temsilcisi Selçuk Pınar, Ankara İl Temsilcisi Kürşat Karacabey, Kocaeli Aydınlar Ocağı Kurucu ve eski Başkanı Ahsen Okyar, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Aspay Çebeci Şener, İlay Aksoy ve Dernek Tüzüğünü yazan emekli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kerim Yılmaz katıldılar.
Toplantıda konuşan Halil Konuşkan Yeniden Aydınlanma Derneği’nin kuruluş amacını, hedeflerini, yurt genelindeki teşkilatlanmasını, şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve hedeflerini anlattı.
Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul İl Temsilcisi İhsan Yavuz, Beşiktaş “Çarşı” gurubunun hediyesini takdim ederken “Çarşı her şeye karşı, sadece Mansur Yavaş Başkana karşı değil!” dedi. Aspay Şener de, babası Dilaver Cebeci’nin şiirlerinden oluşan Türkiyem şiir kitabını takdim etti. Toplantıya katılanlar Mansur Başkanın konuşulan her sözü dikkatle dinlediğini ve insanı fevkalade önemsediğini hissettiler. Gönüllerde nasıl taht kurulabildiğine de şahit oldular.
Görüşme sonrası, Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerim Yılmaz ziyaret edildi. Kerim Yılmaz’ın ikramı, “Halk Ekmek” mamulü simit ve böreklerin ayran eşliğinde tadına bakıldı.
Daha sonra İYİ Parti Genel Merkezine geçildi. Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı ve Şenol Sunat dernek yöneticilerini kabul ettiler.
Cihan Paçacı, Suriyeli sığınmacıların özellikle ekonomimize ve demografik yapı üzerinde ki etkilerini anlattı. Şenol Sunat ta; yedi yıl aradan sonra toplanan Milli Eğitim Şurasında yaşanan tartışmaları ve karşılaştıkları olumsuzluklar konusunda bilgi verdi.
.gif)
Gündem, 12 Aralık 2021 16:26
Yorumlar (0)
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
