Başiskele meclisi toplandı
Gündem, 08 Aralık 2021 20:17Başiskele Belediyesi 2021 yılı Aralık ayı 11. Olağan Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün başkanlığında toplanan belediye meclisi, açılış ve yoklama ile başladı. Başiskele Belediyesi’nin bir önceki birleşime ait üyelere dağıtılan Karar Tutanağı oylanarak kabul edildi.
14 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Başiskele Belediyesi 2021 yılı Aralık ayı 11. Olağan Meclis Toplantısı’nda 14 madde görüşüldü. Gündemin 1, 2, 3 ve 6. Maddelerini kapsayan İmar Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edilirken, 4 ve 5. Maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemin 7. Maddesi İmar Komisyonu Raporu’nun süre uzatım talebi oy birliğiyle kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2022 yılı Vergi ve Harçlar ile ilgili 26.11.2021 tarihli ve 22 sayılı raporunun komisyona havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
GÜNÜBİRLİK TERMAL TURİZM TESİSİ İÇİN BÜYÜKŞEHİRLE PROTOKOL
Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Günübirlik Termal Tesis yapılabilmesi amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başiskele Belediyesi Ortak Hizmet Proje Protokolü imzalanması da mecliste görüşüldü. Gündemin 10. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Termal Tesis yapılması amacıyla Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediyesi arasında Ortak Hizmet Proje Protokolü yapılması ile ilgili teklif yazısı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 11, 12 ve 13. Maddelerini içeren İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklif yazılarının İmar Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün 02.12.2021 tarihli ve 13821 sayılı Kadro-Derece Değişikliği yapılması ile ilgili teklif yazı oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem maddelerinin görülmesinin ardından Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, katkılarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararların Başiskele için hayırlı olmasını diledi. Başiskele Belediyesi’nin 2022 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 4 Ocak Salı günü saat 15:00’te yapılmasına karar verildi.
.gif)
Gündem, 08 Aralık 2021 20:17
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
