Kocaeli bisiklet ailesi federasyon yöneticisi Prof. Keskin'le buluştu
Spor, 07 Aralık 2021 20:31Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve KOÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Bayram Keskin, Kocaeli'de Bisiklete emek vermiş isimlerle tanışma ve istişare buluşmasına katıldı.
Kocaeli GSHİM Bisiklet Antrenörü Mehmet Bozdemir, Brisaspor Bisiklet Takım Menajeri Nadir Yavuz, Bisiklet Takım Antrenörü Mert Mutlu, Eski Milli Bisikletçi Nazım Yaşa, Bisiklet Milli Hakemi ve Spor Yazarı Süleyman Durak, KOÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yüksel Abdikoğlu, Merhum Bisikletçi Hasan Sert'in kardeşi eski sporcu Hüseyin Sert, Öncü Gençlik Spor Kulübünden Adem Engin'in katıldığı istişare toplantısında Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Bayram Keskin'e Kocaeli Bisiklet sporunun Türk Bisikletindeki yeri ve geçmişi ile ilgili bilgi verildi.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Bayram Keskin Kocaeli Bisiklet Ailesiyle istişare toplantısında yaptığı değerlendirme, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu Başkanın öncülüğünde, Federasyonun yeniden yapılanması ve sporcu, antrenör, hakemler ve kulüpler olarak genel durumun analizinin yapıldığını belirterek, 'Türk Bisikletini Avrupa ve Dünya'da ileriye taşıyacak başarılar getirecek projeler ile bisiklete binmeyi yaşam biçimi haline getirecek çalışmalar yapacaklarını vurguladı.
Kocaeli ve Türk Bisikletinin dünü bugünü ve geleceğinin konuşulduğu Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Bayram Keskin'in katıldığı istişare toplantısından sonra İzmit Belediyesinin Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Merkezinde Merhum Milli Bisikletçi Hasan Sert'in anıtının önünde anı fotoğrafı çekildi.
Spor, 07 Aralık 2021 20:31
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
