CHP Kocaeli’den, Kartepe İlçe’nin yeni yönetimine ziyaret
Gündem, 07 Aralık 2021 13:41CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve ilçe yönetimini ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimini ilçe binasında ziyaret etti. Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Merttürk, "Daha koordinasyonlu daha fazla iletişim içerisinde olan il ve ilçe örgütü olarak, eş güdümlü bir çalışma içerisinde olacağız. Artık Kartepe'de ileriye dönük çalışmalar yürüteceğiz. Sandık çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bunun dışında yoğunluklu olarak kadınlarımızın ve gençlerimizin yer alacağı mahalle meclislerimizi kuruyoruz. 10 Aralık Cuma günü Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz danışma kurulu toplantımız için de hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
İKTİDAR ÇOK YAKIN
Merttürk ve yönetimine yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyen İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, "Gözle görülürüz bir değişim var Türkiye'nin dört bir yanında. Mersin mitinginde de bunu gördük. Yaşlılar gençler mitinge zorla getirilmemiş, umutla gelmiş. Bizlere de çok büyük görev düşüyor. Şu anda da sandık çalışmalarımız çok önemli. Birileri yaptıkları danışma kurulları kalabalık salonlarda diye övünüyor ancak sokakta yoklar. Halkın isyanına, ‘dolar euro onların olsun bize Erdoğan yeter’ diyorlar, sanki Erdoğan karın doyuruyor. Her zamankinden fazla birlik olmak zamanı. İktidar çok yakın. Mersin mitinginde de bunu gördük. Milletin Sesi mitinglerinin ikincisinin Kocaeli'de yapılması için görüşmeler devam ediyor. Tüm örgütümüze, tüm partililerimize bu konuda çok büyük görev düşüyor. Kartepe ilçe yönetimimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Dilerim iktidarda da beraber olacağız." açıklamasında bulundu.
.gif)
Gündem, 07 Aralık 2021 13:41
Yorumlar (0)
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
