Darıca Millet Kıraathanesi kapılarını açmaya hazırlanıyor
Gündem, 06 Aralık 2021 21:44Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Darıca’da hayat buldu. Darıca merkezde yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen Darıca Millet Kıraathanesi’ni inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımızın hedef gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte yürüyeceğimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizi burada yetiştireceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli vizyon projeleri arasında yer alan ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da seçim vaatleri arasında bulunan Millet Kıraathanesi projesi Darıca’da hayat buldu. Tarihi Tekel Binası restore edilerek Milet Kıraathanesi’ne dönüştürüldü ve vatandaşların hizmetine sunuldu. İskoliye Sanat Akademisi’nin hemen yanında yer alan ve kısa zamanda yapımı tamamlanarak açılışa hazır hale gelen Darıca Millet Kıraathanesi’nde son dokunuşlar yapılıyor.
GENÇLERİN YENİ ADRESİ OLACAK
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Millet Kıraathanesi’nde incelemelerde bulunurken kütüphanede de kitapları raflara yerleştirdi. Millet Kıraathanesi’nin özellikle gençlerin yeni adresi olacağını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bugüne kadar milletimize ne söz verdiysek yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde bulunan Millet Kıraathanesi sözünü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İskoliye Sanat Akademi’miz ile birlikte Millet Kıraathanesi, adeta bir sanat ve kültür kompleksi olarak hizmet verecek. Özellikle gençlerimizin yeni adresi olacak Millet Kıraathanesi, Darıca’mıza hayırlı olsun” dedi.
GELECEĞİMİZİN TEMİNATI YAVRULARIMIZ BURADA YETİŞECEK
Gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine katkı sunmayı istediklerini de ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Millet Kıraathanesi projesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok önemsediği ve bizlere yol gösterdiği bir proje. Bizler de Darıca Belediyesi olarak Millet Kıraathanesi’ni Darıca’da hayata geçirmekten dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Cumhurbaşkanımızın hedef gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte yürüyeceğimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizi burada yetiştireceğiz. Gençleri önemsiyor ve değer veriyoruz. Onların kendilerini daha iyi yetiştirmeleri adına üzerimize ne düşüyorsa yapmak için canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.
10 BİN KİTABA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Kitapseverlerin yeni adresi olması beklenen ve Darıca merkezdeki en büyük eksiklerden birini giderecek olan Millet Kıraathanesi, 10 bin kitaplık kütüphanesi ve okuma salonu ile Darıcalılara nezih bir ortamda kitap okuma ve ders çalışma imkanı sunacak. Üst katında ise kafeteryası ile gençlere çay ve kek ikramının yapılacağı Millet Kıraathanesi’nde ayrıca bireysel araştırma odası ile satranç odası da bulunacak.
.gif)
Gündem, 06 Aralık 2021 21:44
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
